Yargılamıyorum kesinlikle yanlış anlama ama bu sana bir ders olsun, sonrasını düşün, geleceğini düşün, 17 yaşında hamile olursan o çocuk senden daha çok korkar ve zannediyo musun ki seninle evlenicek? Evlendi diyelim nasıl geçiniceksiniz? Hepsini geçtim ailenene diyeceksin? Ailen olumlu davrandı diyelim ne olacak hayallerine, hayatına? Bu hayattan da hoşnutsun diyelim, okuyup kendi ayakları üstünde duran arkadaşlarını görünce moralin bozulmayacak mı? Vb vb vb
Bence otur ve eğer gerçekten hamile oldaydım ne olurdu diye düşün. Ama aşama aşama her noktayı düşün. Ve bundan sonra kendin karar ver.
Beni yanlış anlama, hayat çok acı ve sen sadece gençliğinden tecrübesizliğinden bu acıları yaşamak zorunda kalma.
Hamile kalmak , bebek beklemek bunlarçok güzel şeyler, eşinle ailenle hepberaber olup sevineceğin şeyler.bunu bu şekilde yaşama, tadını çıkarmak varken neden stresini yaşayasın??
Tekrar söylüyorum beni yanlış anlama, ben seni yargılamıyorum sadece bir parça ufacık faydam olursa sana ne mutlu bana....