• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin lutfen

sedakara1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
3
0
1
29
17 yasindayim 3 ay once erkek arkadasim vajinama yüzeysel bosaldi o ay regl oldum yogundu pihtiliydi ve inanilmaz klasik karin agrim vardi 2. Ay yine regl oldum ve 3. Ay yine oldum ilk ay korktum ve klasik testlerden aldim negatif ciktu 2. Ay hassas testlerden aldim oda negatif cikti regllerim normal gunlerinde oluyor acaba ustune gorme mi herhangi bir hamilelik belirtim yok aslinda korkudan bi ara gogus uclarim degismisti sonraki gun korkum azalinca gecti hamile olabilir miyim kan testide yaptiramiyorum yardim edin lutfen

3aydır adet goruyorsun,testlerde negatıf cıkmıs hepsını denemıssın bırsey yoktur merak etme o kadar ay aynı adet tarıhınde ustune gorme olmaz hamıle deglsn yanı zaten hamıle olsan sımdıye mıgde bulantıların vb baslardı korkma

Bazi sitelerde hic bulantisiz falan filan olmadsn gecirenler oldugu yaziyor bendr korkuyorum :(

Canım ama sende hıc bırı yok hem bı belırtın yok hem her ay normal duzenıne adetını goruyorsun uzerınde gorme oyle olmaz ya aynı tarıhte olmaz adetınle yada oyle adetın kadar uzun surmez uc aydır duzenlı goruyormussun testlerde negatıf bırsey olmaz ya hem yuzeyseldı dıyosun bısey yok bence korkma bu kadar ,keske ertesı gun hapı fln alsaydın en azından.Bence hamıle falan deglsn artk daha dıkkatlı ol.

Yargılamıyorum kesinlikle yanlış anlama ama bu sana bir ders olsun, sonrasını düşün, geleceğini düşün, 17 yaşında hamile olursan o çocuk senden daha çok korkar ve zannediyo musun ki seninle evlenicek? Evlendi diyelim nasıl geçiniceksiniz? Hepsini geçtim ailenene diyeceksin? Ailen olumlu davrandı diyelim ne olacak hayallerine, hayatına? Bu hayattan da hoşnutsun diyelim, okuyup kendi ayakları üstünde duran arkadaşlarını görünce moralin bozulmayacak mı? Vb vb vb
Bence otur ve eğer gerçekten hamile oldaydım ne olurdu diye düşün. Ama aşama aşama her noktayı düşün. Ve bundan sonra kendin karar ver.
Beni yanlış anlama, hayat çok acı ve sen sadece gençliğinden tecrübesizliğinden bu acıları yaşamak zorunda kalma.
Hamile kalmak , bebek beklemek bunlarçok güzel şeyler, eşinle ailenle hepberaber olup sevineceğin şeyler.bunu bu şekilde yaşama, tadını çıkarmak varken neden stresini yaşayasın??
Tekrar söylüyorum beni yanlış anlama, ben seni yargılamıyorum sadece bir parça ufacık faydam olursa sana ne mutlu bana....

Haklisiniz ikimizde cok korktuk zaten o zamandan beri el ele bile tutusmayi biraktik gercekten cok korktuk

Haklisiniz ikimizde cok korktuk zaten o zamandan beri el ele bile tutusmayi biraktik gercekten cok korktuk
Canım benim Allah hayırlısını nasip etsinElbette hepimiz kaderimizi yaşarız ama seçme şansımız da elimizde...
Haydi geçmiş olsun bakalım , inşallah evlendiğin adamla böyle şeylerin heyecanını yaşarsın..

Cok buyuk ıhtmal hamıle deglsn uzatma knuyu bence unut artk dha dıkkatlı ol

Back