yardım edin lütfen :(

ozgeokan35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
5
0
1
29
Arkadaşlar merhaba ben yeniyim.. 1 hafta önce evlendim ve ilişkiye giremiyorum. Ne kadar zorlarsak zorlayalim olmuyor ve aci çekiyorum. Bugün emla krem ve kayganlastirici jel kullandik yine olmadi. Suan vajinam sis acidan ve yanmadan yerimde duramiyorum lütfen yarim edin

Cnm bi kaç gun ara verin yaran iyilessin seni cok iyi anliyorum pskolojk moral ver kendine herkes yapio bende yaparim de ne olmus falan de ben iyle yapmistim

BBugün üstüne oturamaxken bana yarın bidaha denemekten bahsediyor esim. Cok sabirsiz. Yarına kadar iyileşir nasıl olsa yarın yaparız diyor. Onu da anlıyorum tabi
Cnm bi kaç gun ara verin yaran iyilessin seni cok iyi anliyorum pskolojk moral ver kendine herkes yapio bende yaparim de ne olmus falan de ben iyle yapmistim

Nedir bu acele? Zaman verin kendinize. Vajinayi sisirecek kadar neden zorladiniz ki 

kendini kasma kasarsan orasıda kitleniyo malesef relax ol aynen herkes yapıyo bende yaparım de ve erteleme sakın bu erteleme hastalığımış bununla ilgili topiklere bir göz at istersen

Nedir bu acele? Zaman verin kendinize. Vajinayi sisirecek kadar neden zorladiniz ki 
Vajinam cok dar normalinden daha dar ve doktor kızlık zarinda neredeyse delik yok dedi. Eşim de zorladikca açılıyor diye diye sisirdi

[QUOTsya_eda, post: 37702862, member: 633273"]kendini kasma kasarsan orasıda kitleniyo malesef relax ol aynen herkes yapıyo bende yaparım de ve erteleme sakın bu erteleme hastalığımış bununla ilgili topiklere bir göz at istersen[/QUOTE]
Baya baktım kendimi de kasmiyorum aslında ama bilmiyorum. Gereğinden fazla canım yanıyor

biraz ara verin en azından sislik inene kadar ve tabiiki en kısa surede bi doktora görün canım
Hastalikmis bu. Kizlik zarim tamamen kapalı ve kalinms. Hala yapamadık tabi bugün ameliyata giriyorum . Eğer böyle bi zarda zorlama yaparsan ic kanama görülebilirms ve bu da çok tehlikeliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…