• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM EDIN LUTFEN...

altincilekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
93
23
98
5 aydır adet olamıyorum.sınırlerım yıpranmıs durumda.adet yapıcak bıtkısel otlar kullananlar varsa lutfrn yardım etsın.....

Sana tavsiyem dövülmüş çörekotunu ve bal veya da yoğurt ile her sabah karıştırıp bir tatlı kaşığı yiyeceksin. çok iyi geliyor ayrıca adet miktarını da artırıyor. Ama öncelikle doktora gitmelisin 5 ay olmuş sonuçta ilk önce nedenini bulman lazim çok kiloluysan polikistik over sendromu olabilirsiniz göbek bölgede yağlanma varsa yumurtaların catlamiyor olabilir bol bol yuruyus yapman adet gormeni hızlandıracaktır.. Ama önce sorunun kaynağına inmen lazim ultrason da bakılması lazim kistin olabilir eğer hormonların normalse doktorun büyük olasılıkla tarlusal verip seni biran önce adet olduracaktır buda 1 hafta 10 günlük sure demektir çünkü 5 aydır olmamissin bu ilacı kendinde kullanabilirsin lakin doktorun seni bir muayene etsin

Öncellikle doktora mutlaka gitmelisiniz.
Bitkisel olarak tavsiye edeceğim , eğer midenizde rahatsızlık yoksa soğan kürünü denemelisiniz. Ben çok faydasını görmüştüm.

Back