yardim edin lutfen

leylanecla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
40
0
1
Adana
Merhaba belki okuyunca kimine yalan kimine gercek gelecektir ama ben basta kendi vicdanimi öne alarak ve kimsenin gunahini almadan kimseye iftira atmdan tum samimiyetimle yaziyorum. 14 yaslarndayken vajinal bolgemle hep ugrasirdim taaki salaklik yapp ve o zamnlarda o igrenc kanallari izleyip etkilenp masturbasyon yapp o hatayi yapana kadar 17 yaslarina kadar umursamiyor yapmak zevk veriyordu ki suan 23 yasndaym hayatin gercekleriyle karsilastim sevgilim oldu suan ne ypsam ne desem kimi inandirabilirimki inanin 9 ay once psikolojim alt ust olmustu psikiyatriye gidip anlattm en sonunda oda sadece kotu dusuncelermden kurtulmam icin ilac verdi bna akil verin ne olur.

kızlığın mı bozuldu,tam yazmamışsın ama ..... Bundan sonra yapacak bir şey yok,olan olmuş.

Tam anlamadim?
Masturbasyon yapmis olman kotu bir sey degil ki neden taktin kafana anlamadim?
Ileri gidip bekaretini falan mi bozdun?
Oyleyse korkacak bir sey yok ki,evlenmeyi dusundugun kisiye durumu anlatabilirsin.
Inanmazsa dr a gidelim derse rahatca gidebilirsin cunku dr lar az cok iliskiylr mi mast. bozuldugunu anlayabiliyorlar.
Cinselliginizden utanmayin ne olur kendinizi tanimak kotu mu?
Haa utanacaginiz kadar ileri gitmemek en guzeli ama olmusla olecege care yok.bugununuze sukur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Madem bekaret senin için önemli neden o kadar ileri gittin ki?
Masturbasyon yapmak kötü bir şey değil. Neden bu kadar yıpratıyorsun kendini?
Kendini, kendi cinselliğini tanımak için en uygun yoldur masturbasyon.
Olan olmuş artık, üzme kendini. Erkek arkadaşına her şeyi olduğu gibi anlat.

Anlamiyorum. Tamam dogru bazilari lastik oynamaya bazilari top oynamaya gider bende giderdim. Ama tv de yayinlanan o kotu kanallardan etkilendim aptallik etmisim zaten farkinda olsaydim yaparmydim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman illa birileri o yaşta cici kiz olduğunu gösterecek bilinçsizce yapilmis birşey ne oldu kızlıgina mi bişey oldu, sorun ne tam olarak

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Mastürbasyon yaptığın için kendini suçlu hissetme.Bunu kimseye söylemek zorunda da değilsin.
Kızlığının bozulduğundan endişeliysen doktora gitmeni öneririm.Kendi kendine bozabileceğini pek düşünmüyorum.

Aman illa birileri o yaşta cici kiz olduğunu gösterecek bilinçsizce yapilmis birşey ne oldu kızlıgina mi bişey oldu, sorun ne tam olarak

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

tam aynısını yazacaktım baktım yazılmışı var :)

konu sahibi kızlığınız mı bozuldu endişeniz bu mu?

ne güzel valla millet 14 yaşında ne yaptığını hatırlayıp yazmış, ben hatırlamıyorum la

konu sahibi sorun ne sorun?

tüm samimiyetinizle buraya yazmışsınız..
tüm samimiyetinizle de bunu hayatınızda ki insana anlatabilirsiniz. sonuçta bizler sizi tanımıyoruz çok da samimi bulamayabiliriz.
ama muhtemelen hayatınızdaki insan daha iyi tanır,
ne karakterde bir insan olduğunuzu bilir..
yani hayatınızdaki insan sizin samimiyetinize daha çok inanacaktır gerçekten samimiyseniz...
dolayısıyla da mesele kalmayacaktır diye düşünmekteyim..

Sanirim sorun mast. ve yastan ziyade bekaret. Fakat anlattigin ornek sadce zarla alakali. Ortada iliski vs hicbir sey yok.

Sevgilin bunu dinen onemsiyorsa "gunah" oldugnu dusunuyorsa nadil ki o ilk ergenlige girdiginden bu yana masturbasyonla isini goruyorsa sen de aynisini yapmissin "zina" diyebilecegi bir durum yok.
Eger onun daha onceden iliskisi olduysa bu durumu paylasmana bile gerek yok. Eger dinen bunu onemseyen biriysen o kisiyle beraber olup olmama karari da sana kalmis...

Bu arada yazdiklarindan bekareti onemseyen biri oldugnu dusuneek yazdim fakat bu durumu cok takmiyor ve tek sorun olarak sevgiliyi ikna etmek olarak goruyorsan... bu sorunu buyutmene gerek yok, bir cok kadin iliskiye giriyor ve evleniyor... eger sandigin kadar imkansiz birsey olsaydi kimse 2.evliligini de yapamazdi.
Sen vebali degil, hormonlari calisan bi kadinsin. Utandigin sey biraz erken yaslarda olmasi ise... bunu samimiyetle anlattiginda karsindaki kisi seni salt zar olarak gormuyorsa anlayacagini dusunuyorum.

Konu aciyorsun sorulara cevap vermiyorsun. Okumuyorsun galiba... yoksa fake mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…