yardım edin lütfen

sdcbn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
15
0
6
Adana
ben 6 aylık evliyim eşimle doktora gittim ve ikimizde sorun olmadığını öğrendim hamile kalamaıorm bana yardım edin lütfen

eşimin sperm kalitesi yüksekmiş ve bndede sorun yokmuş o kadar kan tahlili idrar tahlili ultrason falan ama bişey çıkmıor şimdide koca karı yöntemlerini deneyecem tatlm ya

eşimin sperm kalitesi yüksekmiş ve bndede sorun yokmuş o kadar kan tahlili idrar tahlili ultrason falan ama bişey çıkmıor şimdide koca karı yöntemlerini deneyecem tatlm ya

bende ve esımdede hıç bır sorun yoktu yumurtalıklarım faln norml mı dıye laparoskopı bıle oldum çok şükür bı sorun çıkmadı 2,5 sene bebegımızı bekledık kurler neler neler denedım tedavı oldum aylarca normal tdavıde son ayımda hamıle kaldım oçok şükür o ayda olmasaydı asılama olacaktım sabır canım zamn en önemlısı sen dua et allahım nasıp edecektır inş. isteyen herkesede nasıp eder çok zor bı surec cunku

Benimde 4. Ayım olmuyo malesef karamsarlığa düşmeye başladım

canım karamsarlığa bnde düşmüştüm ama sabrn sonu selamettir umutla bekliyoruz bebiişlerimizi işallah hamiş oluruz :)

arkadaşlar 4. ay 6. ay falan diyosunuz ben 11. ayıma girdim hala bende de yok bu ay klomen e başlamayı düşünüyorum ama kararsızım bununla da olmazsa diye korkuyorum

arkadaşlar 4. ay 6. ay falan diyosunuz ben 11. ayıma girdim hala bende de yok bu ay klomen e başlamayı düşünüyorum ama kararsızım bununla da olmazsa diye korkuyorum
İnşallah olur tatlım ya doktor bana hiçbirşey yapmıyo malesef geçen yıl düşük yaptım sorun yok demekki denemeye devam et diyolar... Beklemek zaten en can sıkıcı olanı.. İnşallah ilaçla tedaviyle de olsun allah bi bebiş nasip eder sana
:)

inş cnm rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın anne olmayı bizlere de nasip etsin ben tedaviye başladım dün gittim herşey iyi dedi p.tesi tekrar gidiyorum inş iyi devam eder

arkadaşlar bn 6 aydır uğraştım en sonunda oldu ilişki sırasında belinizin altına yastık koyun çok ii gelior öle baya kalın deneyin farkı sizde göreceksiniz işllah allahım sizede nasip etsin:)

arkadaşlar bn 6 aydır uğraştım en sonunda oldu ilişki sırasında belinizin altına yastık koyun çok ii gelior öle baya kalın deneyin farkı sizde göreceksiniz işllah allahım sizede nasip etsin:)

denedik cnm olmadı hala deniyorum kısmet diyorum artık

ben 6 aylık evliyim eşimle doktora gittim ve ikimizde sorun olmadığını öğrendim hamile kalamaıorm bana yardım edin lütfen

canım bende 5 aydır korunmuyordum dktra gittim sorun yok sadece kilo ver dedi ben 120kiloyum fakat çok istiyordum bir evladım olmasını dr m 6ay kullanmam için duphatson diye bir ilaç verdi bu ay bitecekti altıncı ayım tamda ama adetim gecikti ve hamile kaldığımı öğrendim rabbim isterse hiç bişey sorun olmaz canım yeterki bol bol dua et ve rabbimden iste olur allahın izniyle.

canım bnde hamileyim 5 hafta 4 günlük

denedik cnm olmadı hala deniyorum kısmet diyorum artık

adetken adaçayı iç adetin bitince içme ve adetin bitince ılık banyo yap beline yakı yapıştır ve kocanla ilişkiye gir sen dediğimi yap bunu sürekli pes etme tatlım işllh allah sanada nasip eder

adetken adaçayı iç adetin bitince içme ve adetin bitince ılık banyo yap beline yakı yapıştır ve kocanla ilişkiye gir sen dediğimi yap bunu sürekli pes etme tatlım işllh allah sanada nasip eder

cnm inş adet olmam gerek kalmaz dün çatlatma iğnemi oldum solda 2 cm yumurtam vardı hiç bi değişikliğim olmadı iğneden sonra ilişki oldu buğün öglen akıntım oldu biraz ama ne olduğunu bilemedim yani vajinalmi yoksa eşimden kalan mı anlamadım ilişkiden sonra yarım saat kadar bekledim sonra duş aldım inş olmuştur net sonucu en erken ne zaman alabilirim yumurta çatladı mı onu bile bilmiyorum sancım falan hiç bişeyim olmadı olmazsa dediğin gibi yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…