Yardım edin lütfen!!!

tuba75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
268
0
49
Arkadaşlar kafam kazan gibi oldu ne olur yardım edin modern bi koltuk takımı istiyorum ama bi çok siteyi dolaştım ya zevkime uymadı yada çok tuzlu fikri olan lütfen bişeyler yazsınnna.s.

Arkadaşlar kafam kazan gibi oldu ne olur yardım edin modern bi koltuk takımı istiyorum ama bi çok siteyi dolaştım ya zevkime uymadı yada çok tuzlu fikri olan lütfen bişeyler yazsınnna.s.

Bende karar veremiyodum..Mobilyacıları gezdik bi mobilyacıda adam katalog verdi ordan modelini beğeniyosun sonra kumaşlarını gösteriyo ordanda kumaşını beğeniyosun sonra kendileri yapıyorlar...Yani almak zorunda olduğun bi renk ve model yok çok çeşit ve renk var...Ve çokta uyguna yapıyolar...

Elbette bu zevk meselesi , dediğin gibi o kadar çok model var ki ..
Benim tavsiyelerim şöyle olabilir..
1-Kesinlikle görerek al (hatta mümkünse gördüğünü al..Bir modele farklı bir renk uygulatmak istediğin zaman , aldığın koltuk istediğin koltuk olmayabiliyor..

2-Showroomlardan beğenerek aldığımızda ise ;sergilendikleri yerde metrekare çok büyük olduğundan dolayı koltuklar orada minicik görünüyorlar, oysa eve getirip de küçük bir salona koyduğumuzda devasa bir koltuk takımı ile karşı karşıya kalabilirsin:)) (bende olduğu gibi)..

Umarım gönlüne göre hoş bir koltuk takımı alırsın..Sevgiler..

Bende karar veremiyodum..Mobilyacıları gezdik bi mobilyacıda adam katalog verdi ordan modelini beğeniyosun sonra kumaşlarını gösteriyo ordanda kumaşını beğeniyosun sonra kendileri yapıyorlar...Yani almak zorunda olduğun bi renk ve model yok çok çeşit ve renk var...Ve çokta uyguna yapıyolar...

normal bi mobilyacıya model ve renk sipariş vererek yaptırdın yani doğru anlamışsam eğer mağaza ile senin yaptırdığın yer arasındaki fiyat farkı neydi mesela? ayrıca teşekkürler paylaşımın için

normal bi mobilyacıya model ve renk sipariş vererek yaptırdın yani doğru anlamışsam eğer mağaza ile senin yaptırdığın yer arasındaki fiyat farkı neydi mesela? ayrıca teşekkürler paylaşımın için

Dışarda sorduk 1000ytl'ye olan mobilyaları hiç beğenmedik ama yaptırdığımız yerde 1000ytl hemde çok güzel yaptırdık...Şimdilik paketlendi mağazanın deposunda bekliyor:dance: evime geçtiğimde getirecekler...:dance:

güle güle iyi günlerde ağız tadıyla kullanmanı dilerim. Herşey gönlünce olsun a.s.

X