Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edin lütfen

sezin_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
41
0
86
37
Sakarya
sizce kutunun üzerindeki renk mi boyama sonucuna daha yakındır yoksa kataloglardaki örnekler mi sentetik saçlar boyama sonucuna uygundur.yani hangisine bakarak boya almalıyım.

C ) hiçbiri ..

canım saç rengin en önemli etmen. öncelikle saçında boya var mı, saç rengin ne,bunlar sonucu belirler. saç rengine göre kutudaki rengi tutturmak için sölüsyonunu farklı alırsın..

saç rengim açık karamaeldi boyalı ama şu anda baya aktı doreli bi kumral gibi bende tam bilmiyorum rengini istediğim renk te yine benim açtığım konuda var hemen bunun altında resimdeki saç rengini nasıl elde edrim dedim ama cvp veren yok.lütfen yardım edin

resimi buraya ekleyebilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz canım.. ekleyemiyorsan linki kopyala buraya bakalım..

canım sakim ol biraz sanki saçların boyasızlıktan intahar edecek sanıyorumbenneyaptımki

Renk Kartelasındaki renklerin hiç biri olmuyor,koyu tonlar hariç...Palette Kahve Köpüğüne boyamalısın bence..

kutunun üstündeki renkler asla tutmaz koyu lar ise siyaha yakın renkler cıkıyor koyu renkteki sacına acık sarılardan kulanırsan turunculaştırıyor koyu renkteki boyalarda siyahtan öte renkler cıkıyor ama evde boyamak istiyenler varsa kahve tonları acık koyu karemel veya kızıllardan boyayacaklarsa bunlar güzel tutar saclarda hic acma işlemler gerekmeden deneyimlerimden yola cıkarak yazmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…