• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yardım edin lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ziynet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
144
1
96
İstanbul
--------------------------------------------------------------------------------

lütfen bana acil yardım edebilecek bir doktor arıyorum.sorun kızımın bademcikleri kanama yapıyor acile götürdük sadece bir gargara verdi sert bir şey yerken kesik oluştuğunu söylediler allahım sürekli kanıyor ne yapsak nereye gitsek sanki hiç durmayacak gibi korkuyorum ağzının içi kan doluyor.istanbulda oturuyorum.

geçmiş olsun yani bir hastane ve bir dr a götürmekle olmaz zaten...
araştırma hastaneleri var İstanbul'u bilmediğim için birşey diyemiycem ama yinede siz bir hastaneye daha götürün...

bizi eve gönderdiler şimdi kızım uyuyor ama çok tedirginim belki aranızda doktor olan vardır diye sizede sormak istedim .yarın inşallah düzelir
allahım ne zor beklemek yapılabilecek birşey yokmu ??????*

Safiyesultanss, canım çok geçmiş olsun, anne olmak çok zor canım ya...
Uyanana kadar sık sık kontrol etmek dışında yapacak birşey yok galiba. Gerekiyorsa -ki inşallah gerekmez- gene acile...
Tercihin özel kurumlar mı devlet kurumları mı?
Şu yüzden söyledim, bazı özel kurumlarda bazı uzman doktorlar bulunabiliyor(nöbetçi olarak), arayabileceğin bir hastane varsa, sorup öğrenebilirsin, KBB uzmanı var mı diye?
Eğer devlete gideceksen, çapa, cerrahpaşa gibi tıp fakültesi hastanelerine veya eğitim ve araştırma hastanelerine gitmelisin gitmelisin, daha geniş çaplı bakılır bence..Eğer karşı yakadaysan bilemiyorum tabi ben avrupa yakasındayım.
Bu götürdüğün doktor uzman mıydı, pratisyen miydi? (büyük ihtimal pratisyendir ama gene soruyorum)

Bir de kanayan yer kesin olarak bademcik mi, yoksa boğaz olabilir mi?
Kızının ateşi var mı?
Daha önce bademcikle ilgili sorun oldu mu? bademcik ameliyatı ihtimalinin konuşulmuşluğu var mı?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun güzelim, bence bir araştırma hastanesine götür, ihmal etme.

Ateşi yok .Sağ taraftaki bademciğinde kesik var. Gargara yapıyorum geçiyor 10 dakika sonra tekrar başlıyor.Doktor uzman doktordu ama kanama beni korkutuyor .İlgine teşekkür ederim. Ne zormuş anne olmak. Baba akşamın bu saati olmuş kahvede ........ hafta sonu olduğu için doktor bulabilirmiyiz bu hastanelerde

Ateş olmaması beni sevindirdi, şu yüzden sordum bir tip bademcik enfeksiyonu mu acaba diye? Yarın bir duruma bakarsın, kanama varsa, kızının şikayeti varsa gene götürürsün, baktın hiç bir aksi durum yok, o zaman pazartesi için randevu alırsın, hatta bazı hastanelerin e- randevu sistemleri var, dr.sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesininki gibi.
Bu arada en son ne zaman kanama oldu peki, şu an kanıyor mu, yastığında veya dudak kenarında kan var mı? Ben de böyle art arda soru yağmuruna tuttum kusura bakma...

şimdi yanındaydım hiç bir kan görmedim yastığında ve dudaklarında .ama yatacağı zaman kanaması vardı gargara yapınca durdu.inanki sizinle yazışmak beni biraz sakinleştirdi evde konuşacak insan olmayınca çok zor oluyor ilk defa böyle bir olay yaşadım.okuldan yeni çıkmış eve geliyoruduk .kızım daha 8 yaşında bana anne sanki boğazımdan bir şey içeri akıyor dedi bir baktımki boğazı kandan gözükmüyor ölüyor sandım kan tükürüyordu.Allahım herkesi sevdiklerine bağışlasın...

safiyesultan, benim daha uyumama vakit var, istersen yukarıda sohbet kısmını tıkla, ordan yazışabiliriz. Endişelisin haklısın ama korkacağın bir şey yok, yeterince kontrol edersen zaten gerektiğinde müdahale edip tekrar götürebilirsiniz.
Panik olmana hiç gerek yok canım..

avrupa yakasında nisa hastanesinde (yenibosnada) kbb uzmanı mehmet doğan bey gayet tecrübeli ve iyi bir doktor...
geçmiş olsun..

Back