• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YARDIM EDIN LUTFEN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kartal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
202
59
13
Merhabalar ben bugün bebek sahibi olabilmemeengel olabilecek bir şey olup olmadığını öğrenmek için kan verdim. Amh, fsh falan bir sürü şeye bakacaklarmış merak ettiğim icin e nabızdan sonuclarima bakacağım. Acaba bu tahliller me zaman çıkar?

Merhabalar ben bugün bebek sahibi olabilmemeengel olabilecek bir şey olup olmadığını öğrenmek için kan verdim. Amh, fsh falan bir sürü şeye bakacaklarmış merak ettiğim icin e nabızdan sonuclarima bakacağım. Acaba bu tahliller me zaman çıkar?
Fsh gün içinde çıkar da amh biraz uzun sürer 5 gün gbi bir süreçte anca çıkar

E nabızda patoloji sonuçlarını görebileceğimiz bir yer var mı biliyor musunuz? Smear sonucunuz cıktı diye sms geldi, normalde hastanenin sitesinden bakıyodum ama hata veriyor şimdi.

Gun icerisinde cikiyor diye hatirliyorum fakat e nabiza 1 gun sonra yansir

Hastanenin sitesinden pataloji sonucu görünmez ki gidip almanız gerek
E nabızda patoloji sonuçlarını görebileceğimiz bir yer var mı biliyor musunuz? Smear sonucunuz cıktı diye sms geldi, normalde hastanenin sitesinden bakıyodum ama hata veriyor şimdi.

E nabız da pataloji sonucları gözükmez hastanenin stesinden bakabilirsin ancak

Canim
Canım bir güne çıkar . Hastanenin kendi sitesinden laboratuvar sonuçlarına tıkla ordan bak daha hızlı. E nabız baya geç veriyor

Back