- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 53
- 28
- Konu Sahibi GzLi KaLsin
-
merhaba canım iğneni vurdurdun muBende bu ay klomen kullandım. Yarın sabah çatlatma iğnesi olacağım canım. Klomen yumurtayı büyütüyor sonra doktora tekrar git kaç cm olmuş ona baksın ve gerek görürse çatlatma iğnesi verir zaten. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra 1 hafta boyunca ilişki dedi bize
Vuruldum canım. Birkaç saat sonra tam 36 saat olacak ama hiç ağrım yok acaba çatlamadı mı yumurtammerhaba canım iğneni vurdurdun muağrın falan oldu mu
Klomeni 5 günden fazla kullanmak zararlı ama 5 günden fazla kullanma bide günde kaç tane al dedi doktorBende buay ilkdefa klomen kulandim adetin 3gunu gittim bana 5inde basla demedi bende hmen başladım haftayada kontrole gidecem
5gun kullandim günde 2tane bittu zateb bana sugun basla demedi sabah aksam 1tabealdim buugnde bitti hafatya kontolrole gidecemKlomeni 5 günden fazla kullanmak zararlı ama 5 günden fazla kullanma bide günde kaç tane al dedi doktor
canım bende bugün 12 de vurdurdum iğnemi daha bi belirti yokVuruldum canım. Birkaç saat sonra tam 36 saat olacak ama hiç ağrım yok acaba çatlamadı mı yumurtam
İnsan hissetmek istiyo hissedemeyince korkuyo iştecanım bende bugün 12 de vurdurdum iğnemi daha bi belirti yoknormal heralde illa ağrı olacak diye bişey yok
Benimkide yumurta tembelligi canımİnsan hissetmek istiyo hissedemeyince korkuyo iştesen neden hamile kalamadın canım benimki yumurta tembelliği hem seninle aynı zamanlara denk geldik aynı anda hamiş haberlerimizi alırız insallah
canım bu ay eşimin doğum günü inan en çok istediğim hamile kalıp ona o gün müjdeyi vermekİnsan hissetmek istiyo hissedemeyince korkuyo iştesen neden hamile kalamadın canım benimki yumurta tembelliği hem seninle aynı zamanlara denk geldik aynı anda hamiş haberlerimizi alırız insallah
Yaaa insallah canım çok dua edicem sana dacanım bu ay eşimin doğum günü inan en çok istediğim hamile kalıp ona o gün müjdeyi vermek ☺
Ne kadarlık evlisinBenimkide yumurta tembelligi canım ☺ klomen başlattı bugünde çatlatma iğnesi vurundum bişey hissetmedim bende ☺ yarını beklicem bakalım ne olcakben normalde yumurtladığımı akıntı ve göğüs ağrısından hissederim , bu iğneyle daha bişey hissetmedim belki yarın hissederim ☺ inşallah aynı anda mutlu haberi alırız
Benimde 1 buçuk yıl olacakNe kadarlık evlisinben 1 buçuk yıl olacak ilk günden beri bebiş istiyoruz
Canım senin ne oldu durumun iğneden sonraBende bu ay klomen kullandım. Yarın sabah çatlatma iğnesi olacağım canım. Klomen yumurtayı büyütüyor sonra doktora tekrar git kaç cm olmuş ona baksın ve gerek görürse çatlatma iğnesi verir zaten. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra 1 hafta boyunca ilişki dedi bize
Beklemedeyim canım 21 Ocak test yapacagımCanım senin ne oldu durumun iğneden sonra
Hadi hayırlısı inşallah canım ben merak ettim seni ondanBeklemedeyim canım 21 Ocak test yapacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?