• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim Edin Lutfen

GzLi KaLsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
502
210
53
28
Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ve 1 ektobik gebelik (dış gebelik ) bir tanede dusugum aldu 1 yıl içinde daha sonra hic gebe kalamadim şuan 3.yilimizdayiz ve çocuk istiyoruz tedaviye basladim 3 ay önce rahim filmi çekildi hormon testleri esimin sperm testleri hepsi temiz çıktı gecen ay 9 cm lık sol over kistimin olduğunu ve ameliyat gerekebilir dedi doktorum takip de kalalim dedi 31 aralık da kontrole çağırdı gittim çok şükür kistim düşmüş doktor mucize resmen dedi ve adetimin 2.günüydü doktor klomen diye bir ilaç verdi adetin 5. Günü başlayın 5 gün üst üste kulanmami ve 10 ocak da kontrole gitmemi söyledi ama ilişki ile ilgili bir şey söylemedi ne yapmalıyım tedavide olumlu sonuç verir mi lütfen yardim edin

Bende bu ay klomen kullandım. Yarın sabah çatlatma iğnesi olacağım canım. Klomen yumurtayı büyütüyor sonra doktora tekrar git kaç cm olmuş ona baksın ve gerek görürse çatlatma iğnesi verir zaten. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra 1 hafta boyunca ilişki dedi bize

Bana iğneden basetmedi hic cuma günü kontrole çağırdı hayırlısı bakalım inşallah sende bebisine kavuşurdum tez zamanda 💓

Bende bu ay klomen kullandım. Yarın sabah çatlatma iğnesi olacağım canım. Klomen yumurtayı büyütüyor sonra doktora tekrar git kaç cm olmuş ona baksın ve gerek görürse çatlatma iğnesi verir zaten. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra 1 hafta boyunca ilişki dedi bize
merhaba canım iğneni vurdurdun mu 🙂 ağrın falan oldu mu

Bende buay ilkdefa klomen kulandim adetin 3gunu gittim bana 5inde basla demedi bende hmen başladım haftayada kontrole gidecem

canım bende bugün 12 de vurdurdum iğnemi daha bi belirti yok 🙂 normal heralde illa ağrı olacak diye bişey yok 🙂
İnsan hissetmek istiyo hissedemeyince korkuyo işte 😊 sen neden hamile kalamadın canım benimki yumurta tembelliği😕 hem seninle aynı zamanlara denk geldik aynı anda hamiş haberlerimizi alırız insallah 🥰

İnsan hissetmek istiyo hissedemeyince korkuyo işte 😊 sen neden hamile kalamadın canım benimki yumurta tembelliği😕 hem seninle aynı zamanlara denk geldik aynı anda hamiş haberlerimizi alırız insallah 🥰
Benimkide yumurta tembelligi canım ☺️ klomen başlattı bugünde çatlatma iğnesi vurundum bişey hissetmedim bende ☺️ yarını beklicem bakalım ne olcak 🙂 ben normalde yumurtladığımı akıntı ve göğüs ağrısından hissederim , bu iğneyle daha bişey hissetmedim belki yarın hissederim ☺️ inşallah aynı anda mutlu haberi alırız 🙂

canım bu ay eşimin doğum günü inan en çok istediğim hamile kalıp ona o gün müjdeyi vermek ☺️

Benimkide yumurta tembelligi canım ☺ klomen başlattı bugünde çatlatma iğnesi vurundum bişey hissetmedim bende ☺ yarını beklicem bakalım ne olcak 🙂 ben normalde yumurtladığımı akıntı ve göğüs ağrısından hissederim , bu iğneyle daha bişey hissetmedim belki yarın hissederim ☺ inşallah aynı anda mutlu haberi alırız 🙂
Ne kadarlık evlisin😊 ben 1 buçuk yıl olacak 😊 ilk günden beri bebiş istiyoruz 🥺

Canım senin ne oldu durumun iğneden sonra

Back