- 16 Mayıs 2019
- 86
- 46
- Konu Sahibi Duslerlesevdimseni-
Yardim edin lutfen cok kotuyum cok zor durumdayim. Ben panik atak depresyon anksiyete hastasiyim kafayi yicem artik dayanamiyorum. 2 senedur var. Ilac kullandim iki farkli ilac fayda etmedi doktor kontroluyle biraktim biraktikdan sonra cehenneme donustu hayatim. 1 sene oldu birakali ilaclarimi. Halen alisamadim. Sadece piskologa gidiyorum 2 ayda 1. Kimse beni anlamiyor kimse bana inanmiyor. Maneviyat eksikligi diyorlar yok travma yasadim diyorlar. Her kafadan baska ses kimse inanim bilemedim. Hep kotu dusunceler var 24 saat beynimden cikmiyor hep icimdeki ses bana kotu seyler soyluyor git kendine zarar ver git sunu yap gibi yapmiyorum hic yapmadim cok sukur ama korkuyotum bilinc altimi kaybedip kendime zarar vermekten cok korkuyorum. 1 tane cocugum var 5 yasinda ikinci cocuk istedi esim hamileydim dusuk yaptim 5 haftalikken. Yine istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorum daha kotu olurum diye. Nasil atlattiniz siz depresyonu panik atagi? Veya depresyonda oldunuza ragmen hamile kalan varmi aranizda ilac tavsiye etmeyin lutfen baska seyler onerin bana 1 senedir ilac almadim inadima. Bu cehennemei yasamak istemeseydim alirdim hapi ama hap iylestirmiyor. Ben kokten iylesmek istiyorum eski saglima kavusmak istiyorum yardim edil lutfen kizlar kafayi yicem