Gebeliğe Hazırlık Yardim edin lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu konuyla ilgili onlarca baslik var oralardan okuyup bilgi almanizi o konulara dahil olmanizi öneririm. tekrar tekrar ayni konular acildi mi insanlar artik cevap vermiyor. yine de cevap vermeye calisayim kisisel bir soru bu kimi insanin iki yumurtaligi da agrir kiminin tek tarafi.. kiminde igne batmasi gibi olur kiminde sizi seklinde.. kendi vucudunuzu dinleyip kendiniz karar vereceksiniz. ben bir yildir takip ediyorum kendimi. gecen dr a gittik reglim gelecek dedim esim dr un yainda belli olmaz belki hamilesindir diyor ben yok gelecek diyorum cunku rahim asagida tuvalatte temizlenirken hissediyorum. sonucta geldi. belirtileri kendiniz bulacaksiniz korktugunuz ayri bir konu mu var kist gibi ya da kanser gibi

bu konuyla ilgili onlarca baslik var oralardan okuyup bilgi almanizi o konulara dahil olmanizi öneririm. tekrar tekrar ayni konular acildi mi insanlar artik cevap vermiyor. yine de cevap vermeye calisayim kisisel bir soru bu kimi insanin iki yumurtaligi da agrir kiminin tek tarafi.. kiminde igne batmasi gibi olur kiminde sizi seklinde.. kendi vucudunuzu dinleyip kendiniz karar vereceksiniz. ben bir yildir takip ediyorum kendimi. gecen dr a gittik reglim gelecek dedim esim dr un yainda belli olmaz belki hamilesindir diyor ben yok gelecek diyorum cunku rahim asagida tuvalatte temizlenirken hissediyorum. sonucta geldi. belirtileri kendiniz bulacaksiniz korktugunuz ayri bir konu mu var kist gibi ya da kanser gibi
Cok tewekkur ederim.. her insanda farkli evet.. ama bendede her defasinda farkli oluyo kesdiremiyorum

Cok tewekkur ederim.. her insanda farkli evet.. ama bendede her defasinda farkli oluyo kesdiremiyorum
bende de pcos var ve bir yilin sonunda kendimi taniyabildim dikakt edin siz de bulursunuz bazi semptomalri. mesela benim hamile gibi uyukum geliyor. bu ay gidisine biraktim ovu. testi yapmadim evde olmasina ragmen. iki gun cok uyku geldi ve istek geldi.. bir yapayim dedim cift cizgiyi yakaladim yani belirtiler dogruymus. uyku yorgunluk rahimde batmalar oldu. takvime gore daha uc dort gun olmaliydi ovulasyona belirtiler ha birde akinti geldi elime lavoboda afedersiniz. pcos varsa kesinlikle cozumunuz ovu testleri usanmadan yapmalisiniz. Dr. Felice Gersh, PCOS SOS adlı kitabın özeti. diye bir konu var burada bu benim cok isime yaradi muhakkak bakin ve uygulayin. ben gecen ay kür yapmistim bu ay kür yapmadim cunku kan verecektim etkilemesin sonucu dedim. spor yaptim vitamin aldim cift cizgi gordum. pcos lu biri kilosuna dikkat etmeli, saglikli beslenmeli, kimyasallari camasir suyunu bile hayatindan cikarmali, bolca yuruyus yapmali bir gun yapmazsam diger gun muhakkak yapiyorum. d vitamini al mutlaka bizde eksik oluyor cogunlukla. yorulma ovu testleri yap muhakkak yakala benim de bazen adet bitiminde yumurta bazen diger adete yakin. 14 gun kurali hic uymuyor bende.

Cok tesekkur ederim.. dedigini yapacam inwAllah bende anlarim ne zaman yumurtladigimi.. biliyomusun bende belirti hiss ediyorum diyorumki isde yumurtladim qaliba ama bir kac gun sonra yeniden ayni belirtileri hiss ediyom o zaman dusunuyomki acaba psixolojikmi acaba yoksa bir kac defami yumurtluyorum pcos oldugum icin

Back