Yardım edin lütfen

Suels

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
90
12
88
Kızlar bir sorum olacak. En son adet tarihim 20 Nisan bittikten sonra 24 Nisan da ilişki yaşadım fakat boşalma falan olmadı. Döngüm 32 gün civarı sürüyor 7 mayis yumurtlama günümdü 2 mayis ve 4 mayis 10 mayıs da ilişki yaşadım ama aynı şekilde yine geri çekilme yöntemiyle. Dün göğüslerimin yanlarında ağrı hissetmeye başladım bugün biraz daha belirgin ama dokununca olan ağrılar tam olarak baş dönmesi değil ama kafamın içini ara ara tuhaf hissediyorum ve yemek yerken bulantı geliyor oruçlardan dolayı mi diye düşünüyorum. Sizce hamilelik bu kadar erken belli eder mi göğüs ağrısı bulantı baş dönmesi yapar mı bu kadar kısa sürede. Adet olmama 9 gün var hamile miyim? Masaj yapınca geçiyor ve sonra yine başlıyor

9 gun kala belirti olmaz canim.
Gebelik olustuysa bile daha yeni yerlesiyordur rahime belkide ki bu da belirti yasatmaz.

Benim hamile olmadan önce gogus yanlarim aciyinca adet olacağımı anlardim ama herkeste farklıdır tabii ki bu durum muhtemelen.
Su an psikolojik olarak belirti yaşıyor olabilirsiniz.
Bir de yumurtlama gününden emin misiniz?

Benim göğüs uçlarımda ağrı yok sadece koltukaltı tarafında dokununca olan ağrı var öyle çok fazla dolgunluk da olmadı

Ovulasyon testi mi kullandınız peki?

Benim göğüs uçlarımda ağrı yok sadece koltukaltı tarafında dokununca olan ağrı var öyle çok fazla dolgunluk da olmadı
Uclar degil zaten yan ağrı oluyordu bende de.

Sonra regl oldunuz mu yanlar ağrıyınca
Hayır doktor takibinden biliyorum hep düzenli olduğu için 32 gün sürüyor ya 7 ya 8 iki günde de ateş kasikda ağrı akıntı fazlalasmasi yaşadım
Evet her seferinde regl olmuştum. Artık anlıyordum yanlar ağrıdığı zaman adet geliyor diye.
Benim de 32 gun sürüyordu gec yumurtlama yaşıyordum bu sebeple o yuzden sordum ama doktor takibindeyse sorun yok o zaman.

Regl öncesi olan ağrıyla aynı benim göğüslerimdeki ama insan ister istemez düşünüyor. Gebelik olsa bir şekilde daha farklı olurdu herhalde

Regl öncesi olan ağrıyla aynı benim göğüslerimdeki ama insan ister istemez düşünüyor. Gebelik olsa bir şekilde daha farklı olurdu herhalde

Anladığım kadari ile gebelik düşünmüyorsunuz ama bu şekilde stres yaparsanız zaten olmaz kaldi ki adetinizin düzeni bile değişebilir bu stres ile. Şu an yaşadığınız şeyler tamamen psikolojik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…