• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin lutfen

Canisiii333

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
62
1
286
34
Hollanda
Arkadaslar benim burnum 2 aylik ve kucuk bir cikinti olusmaya basladi, sivilce kabartisida sayilir ama sivilce degil galiba cunku kisarik degil ve acimiyor.. ilk baslarda yoktu sislikler indigi icin cikmis olabilirmi? gozle gorulmuyor gibi ama dokununca hissediyorum bayada sert kemik gibi.. o kucuk cikintinin asagsinda biraz bir cokuntu var gibi isiktan isiga degisiyor.. daha burnum sis diyerek avutuyorum kendimi ama korkmuyorumda degil... ayni sorunu yasayanlar lutfen yazabilirmi. gercekten geciyormu bi kac ay sorna yoksa oyle kalirmi.. lutfen bilen varsa yazsin

Canim bende yasadim mercimek kadar sert burun sirti denen kemigin ustunde oldu bendede tipki kikirdak gibi sert biseydi onlar minik odemcikler hic korkulacak bisey degil arti daha iki ay cok erken bi zaman o odem tam 1.yilda bile az az kaliyo zor geciyo daha cok uzun sure olacak onlar ben ameliyat olali 1 yil oldu hala nokta kadar kaldi ama azaliyor yani dahao odemcikler yer degistirecek artacak farkli yerlerde kemik gibi cikinti gibi duracak hic korkma cok cok normal bi durum senin yapacagin sey onlari surekli her aklina geldjkce parmaginla ovalayip dagitmaya calis ne kadar cok masaj yaparsan o kadar cabuk toparlar ve odem atici besiler tuket
Nar
Ananas
Maydonoz
Kiraz sapi ve yesilcay caylari
Yogurt cok iyi gelir odem atmaya

Canim bende yasadim mercimek kadar sert burun sirti denen kemigin ustunde oldu bendede tipki kikirdak gibi sert biseydi onlar minik odemcikler hic korkulacak bisey degil arti daha iki ay cok erken bi zaman o odem tam 1.yilda bile az az kaliyo zor geciyo daha cok uzun sure olacak onlar ben ameliyat olali 1 yil oldu hala nokta kadar kaldi ama azaliyor yani dahao odemcikler yer degistirecek artacak farkli yerlerde kemik gibi cikinti gibi duracak hic korkma cok cok normal bi durum senin yapacagin sey onlari surekli her aklina geldjkce parmaginla ovalayip dagitmaya calis ne kadar cok masaj yaparsan o kadar cabuk toparlar ve odem atici besiler tuket
Nar
Ananas
Maydonoz

Canım bende de aynı sorunlar var daha 2. ayım merak ettiğim bi tarafta çıkıntı var o burun ucumu düşük gösteriyor acaba geçince burun ucum kalkar mı ? Ve burun ucu kalkıklığım gittikçe inecek mi ondan korkuyorum ben ödemler şuan çoğunlukla burun ucumda sende nasıl bi süreç oldu ? indi mi burun ucun kaçıncı ayda burun ucun tam sekillendi yardımcı olur musun valla bunalıma girdim bazen iyi bazen kötü burnum

Canım bende de aynı sorunlar var daha 2. ayım merak ettiğim bi tarafta çıkıntı var o burun ucumu düşük gösteriyor acaba geçince burun ucum kalkar mı ? Ve burun ucu kalkıklığım gittikçe inecek mi ondan korkuyorum ben ödemler şuan çoğunlukla burun ucumda sende nasıl bi süreç oldu ? indi mi burun ucun kaçıncı ayda burun ucun tam sekillendi yardımcı olur musun valla bunalıma girdim bazen iyi bazen kötü burnum
Simdi burnunun sekli nasilsa oyle kalir cok bi degisim olmuyor sadece burun biraz kuculur sislik inikce en gec burunun ucundaki sislik geciyir tam 1 seneyi bukuyir inmesi burun ucu inmez artik benim 2 ay da nasilda 1.yildada oyle sadece zamanla boraz daha kuculuyor ama sekil ayni kaliyor o cikintilar kabarcik gibi sivilce ucu gibi seyler geciyor zamanla

Nar
Ananas
Maydonoz

Cook cook tesekkur ederim canim usenmeden yazdigin icin, biraz olsun rahatladim..

Arkadaslar benim burnum 2 aylik ve kucuk bir cikinti olusmaya basladi, sivilce kabartisida sayilir ama sivilce degil galiba cunku kisarik degil ve acimiyor.. ilk baslarda yoktu sislikler indigi icin cikmis olabilirmi? gozle gorulmuyor gibi ama dokununca hissediyorum bayada sert kemik gibi.. o kucuk cikintinin asagsinda biraz bir cokuntu var gibi isiktan isiga degisiyor.. daha burnum sis diyerek avutuyorum kendimi ama korkmuyorumda degil... ayni sorunu yasayanlar lutfen yazabilirmi. gercekten geciyormu bi kac ay sorna yoksa oyle kalirmi.. lutfen bilen varsa yazsin
canım benım 5. ayım aynı durumdan dolayı defalarca konu actım pek aynı durumla karsılasana rastlamadım. Benimde sol tarafımda sivilce gibi bi bombe var. Şimdi son haftalarda iyice burun ucuma indi ama hiç değişmedi maalesef :( ama doktorum onemsiz birsey oldugunu gececegını soyluyor bende bekliyorum :(

canım benım 5. ayım aynı durumdan dolayı defalarca konu actım pek aynı durumla karsılasana rastlamadım. Benimde sol tarafımda sivilce gibi bi bombe var. Şimdi son haftalarda iyice burun ucuma indi ama hiç değişmedi maalesef :KK43: ama doktorum onemsiz birsey oldugunu gececegını soyluyor bende bekliyorum :KK43:
Off insallah gecer canim, benimde sol tarafimdan bakildiginda belli oluyor o cikinti sag tarafimdan degil, gercekten canimi sikmaya basliyor.. eski burnumda buna benzer bir cikinti vardi ayni yerdimi gercekten hatirlamiyom.. bazende doktorum o cikintiyi duzeltmedimi diye dusunuyom ama duzelmememsi cok sacma olmazmi?

Off insallah gecer canim, benimde sol tarafimdan bakildiginda belli oluyor o cikinti sag tarafimdan degil, gercekten canimi sikmaya basliyor.. eski burnumda buna benzer bir cikinti vardi ayni yerdimi gercekten hatirlamiyom.. bazende doktorum o cikintiyi duzeltmedimi diye dusunuyom ama duzelmememsi cok sacma olmazmi?
bencede sacma canım nasıl oyle bırakılır nasıl gorulmez anlamıyorum. Benim şişler ındıce daha cok ortaya cıktı bide

Merhaba burnunuz nasıl şu an düşüklük var mi. Benimde ucu düşük duruyor ama beklemedeyim

20180110_122540.jpg
Nar
Ananas
Maydonoz

Canım daha öncede senden çok yardım almıştım şimdi aynı durumlar bendede var.2 ay sonra kemer belirdi ama bildiğin kemik gibi yani biraz bastırarak masaj yaptım hiçbi etkisi olmadı dahada şişti hattakalıcı bişi diye çok korkuyorum.haftaya gidicem esabil hocaya ama sen tecrübelisin geçer mi kemik gibide olsa..fotoda eklemeye çalıştım ama..

canım benim 5 ay oldu hala aynı doktoruma danıştım ödem diyor masaj yapınca gidiyor tekrar ortaya çıkıyor. burun ucum normal ama işte kemer yerinde şişlikler çıkıntılar var diye düşük görünüyor 6.ayı bekliyorum kontrolde göstereceğim doktora bakalım ne olacak

canım benim 5 ay oldu hala aynı doktoruma danıştım ödem diyor masaj yapınca gidiyor tekrar ortaya çıkıyor. burun ucum normal ama işte kemer yerinde şişlikler çıkıntılar var diye düşük görünüyor 6.ayı bekliyorum kontrolde göstereceğim doktora bakalım ne olacak
Masaj yapınca geçse hiç dert etmicem ben açkkçası ama gitmiyor tam tersi dahada şişti masaj yapınca fotoda çok belli değil ama normalde herkes şişmiş orası diyolar.

endişelenme şiş oldığu bariz belli kalınlık var orada o inecek diye umuyorum benimde aynı öyle valla

Arkadaslar, yaklasik 6 ay once bu konuyu acmistim. Burum ozamanlar 2 aylikti.. simdiki durumum halen ayni malesef degisen birsey yok.. degisen tek sey burnumun sislikleri indikce hersey daha cok ortaya cikmasi.. benim derim ince deri ondanda kanaklaniyor olabilirmi? Ama en iyi doktora yaptirdim boyle cikintilari birakicagini sanmiyorum.. bilmiyorum ne yapabilecegimi.. yurtdisindayim doktorumla halen gorusmedim, yaztatilinde gitmeyi dusunuyorum allah izin verirse ozaman baktircam doktorum ne diyecek onuda cok merak ediyorum.. sizde durumlar nasil?? Ayni durumu yasayip 1 sene sonra sorunlari gecen oldumu??

Back