Gebeliğe Hazırlık Yardım edin lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gelartik00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
442
174
18
Ben iki yıldır evliyim pkoluyum hangi doktora gittiysem bir çözüm bulamadı anne olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu arada yeni uyeyim nasıl kullanıcagimi bilmiyorum yanlış yerdeyse konu doğru yere taşınmasını rica ediyorum

Böğürtlen kökü suyu ve bal tarçın çörekotu karışımını aynı anda uyguluyorum karnımda hareketlenme var yumurtladığımı hissettim bu ay. Hayatımda hissetmemistim bu kadar. Pkoluyum bu arada.

Ben soğan kürü uyguladim bir ay klomen kullandım hayıt tohumu kullandım ve sonuç iki yıldır her ay sonu hüsran.duzensiz adetler ve tüylenme de cabası..

Yok mu ya pkolu olup hamile kalan.?bu sitede ne kadar yazı varsa defalarca okudum sizinle gülüp sizinle ağladım ne olur artık bende anne olayım o kokuyu bende içime çekeyim

Böğürtlen kökü suyu ve bal tarçın çörekotu karışımını aynı anda uyguluyorum karnımda hareketlenme var yumurtladığımı hissettim bu ay. Hayatımda hissetmemistim bu kadar. Pkoluyum bu arada.
Böğürtlen kökü suyun derken nereden bulabilirim

Yok mu ya pkolu olup hamile kalan.?bu sitede ne kadar yazı varsa defalarca okudum sizinle gülüp sizinle ağladım ne olur artık bende anne olayım o kokuyu bende içime çekeyim
En kisa zamanda yüzün gülsün insallah. sogan kürünü denemediysen muhakkak dene. her pkolu bayan denemeli bence. sekiz ay hamile kalmadim kürü yaptigim ay kaldim

En kisa zamanda yüzün gülsün insallah. sogan kürünü denemediysen muhakkak dene. her pkolu bayan denemeli bence. sekiz ay hamile kalmadim kürü yaptigim ay kaldim
Amn canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah beni de uunutmasin. denedim de bir etkisi olmadı soğan kürünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…