Gebeliğe Hazırlık Yardım edin lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

almiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
kızlar aranızda yeniyim gebeliğe hazırlıkla ilgili bikaç sorum olacak size yardım edebilecek olan varmı

İlginize çok teşekkür ederim öncelikle.. arkadaşlar 2 senelik evliyim matıs ayında eşimle artık çocuk yapmaya karar verdik yumurtlama dönemlerime dikkat edip ilişkiye girdik yumurtlama dönemi sonrası adet günüm 2 gün geçti hafif bi kanamam oldu ama adet gibi değil 4 gün boyunca hafif hafif normalde adetim şakır şakır olur sökülmeyi hissederim ama şişliğim hala var gebelik idrar testi yapıyorum ama negatif çıkıyo doktora gidip kan testi yaptırmayı istiyorum ama negatif çıkıp üzülmek istemiyorum erken gebelik belirtilerinden kabızlık şişkinlik uyku hali koku hassasiyetim falan var böyle şeyler yaşayıpda hamile olan varmı

bunlarin hepsi bebek istedigin icin psikolojik olabilir bacım. en sagliklisi kan ver net sonuç alırsin. stres yapma daha iki ay olmus bebek isteyeli.en kisa zamanda hayirli haberi alirsin insallah :)

bunlarin hepsi bebek istedigin icin psikolojik olabilir bacım. en sagliklisi kan ver net sonuç alırsin. stres yapma daha iki ay olmus bebek isteyeli.en kisa zamanda hayirli haberi alirsin insallah :)
İSteyenlerle birlikte aminn inşallah canım sağolasın

Kızlar merhaba benimde bir kızım var 2.düşünüyorum ancak adet bitti ilişki yaşadım acaba ondan hamilelik riskin! Olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…