Kontakt Lens Yardım edin lütfen göz çapımı bilmiyorum ?

jelib10_

Mavi Rüya
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
126
0
Ablalarım , Ben lens alıcagım ama göz capımı bılmıyorum. Yazılarınızıda okudum ama zamanım olmadı o kadar bakmaya ve nasıl öğrenicem bilmiyorum. Bugun optikçiye gittim BL - gri lens istedim numarılı benim gözlerim ama adam 8.7 mi yoksa 8.4 mü dedi ? İnanın bilmiyorum. Şuan freshlook gri kullanıyorum ve kutusuna baktım. 14.5 yazıyor. Hiç anlayamadm. Birde BL de hangi cap daha iyi. Kayma ve çapı küçük gelenlerde varmış sanırım. Sizce ne yapmalıyım ? BL - Gri mi alayım yoksa Freshlook- haresiz kurşuni veya mavi mi ? Kafam çok karıştı. Çapıda bilmiyorum. En geç 5 gün içinde almam lazım . Şehir dışına cıkacagım ve gideceğim yerde gidip almak istemiyorum. Lütfen bana biraz yardımcı olun ablalarım :44: Şimdiden yorumlarınız ve önerileriniz için Çok Çok teşekkür ederim.

Benimki 14.5 ama gözün renkli kısmından dışarı taşıyor.Normali taşmayacak olanımı bilmiyorum ama beni rahatsız etmiyor..

cnm direk göz doktoruna git. lens reçetesi istiyorum de. 5 dk da veriyor çapını falan. mutlaka gitmen lazım yoksa lens büyük gelebiliyor ve batma gibi sorunlar yaşabilirsin. boşuna para vermiş olma lense.

dia:14,14.5mm, BC:8.4mm lens kullanacaksınız siz...doktora gitmeye fırsatınız olmazsa siparişinizi böyle geçin...(14-14.5 arasındaki farkı göz anlamaz ama bc:8.7 kayma yapabilir...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…