yardim edin lutfen cok caresizim

siyahbeyaz18sim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
13
0
Nisanlimla 3 hafta once ilk defa iliskiye girdik fakat kan gelmedi. Yirtilmadi mi yoksa esnek mi anlayamadik. Nisanlim kan gelmemesini sorun etmiyor. Asil sorunumuz icime bosaldi gibi oldu cikarken vajinama geldi gibi hissetim. Gittim hemen norvelo diye bir hap kullandim. 2 hafta öncede 5 gun kanamam geldi. Iliskiye girmeden 5 gun once bitmisdi adetim. Sasirdim neden yine gelmesine. Yan etkisi dir diye dusundum fakat kanamasi normal bisey mi ? Hamile oldugumu mu belirtir? Lütfen bana yardim exin biliyorum yaptigim doğru bisey degil. Ilk defa yasadim cok utanıyorum.

Son düzenleme:
18 yasindayim ve nisanlimla 3 hafta once ilk defa iliskiye girdik fakat kan gelmedi. Yirtilmadi mi yoksa esnek mi anlayamadik. Nisanlim kan gelmemesini sorun etmiyor. Asil sorunumuz icime bosaldi gibi oldu cikarken vajinama geldi gibi hissetim. Gittim hemen norvelo diye bir hap kullandim. 2 hafta öncede 5 gun kanamam geldi. Iliskiye girmeden 5 gun once bitmisdi adetim. Sasirdim neden yine gelmesine. Yan etkisi dir diye dusundum fakat kanamasi normal bisey mi ? Hamile oldugumu mu belirtir? Lütfen bana yardim exin biliyorum yaptigim doğru bisey degil. Ilk defa yasadim cok utanıyorum.

arkadaşım bir abla olarak yazıyorum ne aceleniz var..bir şeyleri bu kadar çabuk tüketmenin ne anlamı var biraz romantizm de gerek hayatta..

Cok haklisiniz cidden cok pişmanım nasil diyeyim kafam o kadar karisik ki kizligim bozuldu mu onu bile bilmiyorum. Yardimci olur musumjz hamile miyim ? Veya norlevo hapini kullanan varmı hic?

arkadaşım bir abla olarak yazıyorum ne aceleniz var..bir şeyleri bu kadar çabuk tüketmenin ne anlamı var biraz romantizm de gerek hayatta..
Cok haklisiniz cidden cok pişmanım nasil diyeyim kafam o kadar karisik ki kizligim bozuldu mu onu bile bilmiyorum. Yardimci olur musumjz hamile miyim ? Veya norlevo hapini kullanan varmı hic?

canım bu konuyu bir derdim varda açsan çok kişi yazardı bilgisi olan birileride çıkabilirdi..konu ile bilgim olsa yardımcı olurdum emin ol buna istersen orada aç..

Nisanlimla 3 hafta once ilk defa iliskiye girdik fakat kan gelmedi. Yirtilmadi mi yoksa esnek mi anlayamadik. Nisanlim kan gelmemesini sorun etmiyor. Asil sorunumuz icime bosaldi gibi oldu cikarken vajinama geldi gibi hissetim. Gittim hemen norvelo diye bir hap kullandim. 2 hafta öncede 5 gun kanamam geldi. Iliskiye girmeden 5 gun once bitmisdi adetim. Sasirdim neden yine gelmesine. Yan etkisi dir diye dusundum fakat kanamasi normal bisey mi ? Hamile oldugumu mu belirtir? Lütfen bana yardim exin biliyorum yaptigim doğru bisey degil. Ilk defa yasadim cok utanıyorum.

Hapin etkisidir kesinlikle. O hap cok kotu bozuyor dengeyi. Keske prezervatif kullansaydiniz. Sakin panikleme stres yapma. Adetini iyice geciktirme stresten.
Iliskide Kanamamasi anormal degil. Penis boyu ve vajina derinligiyle ilgili daha cok.

Son düzenleme:
Peki adetim eski zamaninda mi gelecek ? Ve tsk ederim yardmnz icin

Bu ay gecikme yasayabilirsin ama bir dahaki ay duzene girecektir tekrar. Norlevo cok kuvvetli bir hormon ilaci. Bunkar cok normal. Ama norlevo dogum kntrol yontemi degil acil durumda alinmali. Prezervatf yirtilir, dogum kntrol hapini almayi unutursun vs. O nedenle bir daha kullanma cok zararli bunyeye..

X