Arkadaslar merhaba 3 yillik evli bir bayanim. benim 1-2 gun once adetim tamamen bitmisti ama sonrasinda kalan akintilarim olmustu. Neyse bugun tamamen bittigi gundu ve cinsel iliski yasadim ama forumlarda arastirdigima gore adet bitiminden 10. Gun ile 20. Gun hamile olasiligi oluyormus benim su an gebelik ihtimalim var midir sizce ve bunu en erken ne zaman ogrenebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim
kaç günde bir adet oluyorsun? hamile kalma olasılığın ona bağlı. mesela ben 28 günde bir adet olurum. adetten önceki 14. gün yumurta çatlıyor. o yuzden benim için adet başladıktan sonraki 14. gün önemli. o yuzden 14. günden 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasi hamile kalma ihtimalim yuksek olur
kaç günde bir adet oluyorsun? hamile kalma olasılığın ona bağlı. mesela ben 28 günde bir adet olurum. adetten önceki 14. gün yumurta çatlıyor. o yuzden benim için adet başladıktan sonraki 14. gün önemli. o yuzden 14. günden 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasi hamile kalma ihtimalim yuksek olur
canım o zaman senin de muhtemelen adetin başladıktan 14. veya 15. gün yumurtan çatlıyor. yani o tarihte hamile kalma ihtimalin çok yüksek. ve adet bitimi değil adetin başladığı gün dikkate alınır