• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri yardım edin kuaförün gazabına uğradım

deniz_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
72
0
96
İstanbul
kızlar sinirim çok bozuk dün kuaföre gittim her zaman saçımı kestirdğm kız yoktu bnde başka bi kadına kestirdim saçımın yarısı gitti up uzun saçlamr vardı kalın telli olduğu içinde uçlarını inceltryodum yoksa böyle makas izi kalıyodu neyse saçımı kesti kadın bana gösterdiği 4 cmdi ama saçımın yarısını kesti omuzlarımda kaldı saçım hemde uçlarını nasıl incelttyse hala küt gibi duruyo benim istediğim uçları ince zikzaklı olsun demiştim ordada dedim bdha kesti iyice berbat etti fön çektiği haliyle omuzlarımda bide benim saçm kıvırcıktır maşa yapmış gibi durur iri lüledir yani azcık kırıklarımı aldırym derken başıma ne işler açtım düz berbat duruyo kıvırcıkta kısacık bonus gibi olucak yardım edin nasıl uzatıcam saçımı toplanmıyo bile her yerden çıkıyo acil uzatmam lazım yardımmm :((((((((

Canım ben kürlerle uzattığım saçımı arkadaş gazıyla kestirmeye gittim geçen hafta 3 cm felan alacaktı neredeyse bi 2 parmak kadar gitti şimdi saçlarım boynumda :((( çok pişman oldum bilmediğim kuaföre kestirince böyle oldu işte bende senin gibi uzatmaya çalışıyorum :((( saçlarımı toplayamıyorum bende anca aşağıdan heryerden fışkırıyo saçlar

ben şimdi
sarımsak şampuanı kullanıyorum

haftada bir
çam yağı
çam terebentin yağı
yılan yağı
badem yağı
Barcelino

bunları uyguluyorum saçıma öyle uzatmıştım hala devam denemeni tavsiye ederim :))

Son düzenleme:
bir önceki konu da okudum üyemiz 1 bardak sütün içine 1 tatlı kaşığı maya koyup içtiğini söyledi ve çok faydası olduğunu dedi. sizde bir deneyin denemekte fayda var :)

Canım ben kürlerle uzattığım saçımı arkadaş gazıyla kestirmeye gittim geçen hafta 3 cm felan alacaktı neredeyse bi 2 parmak kadar gitti şimdi saçlarım boynumda :((( çok pişman oldum bilmediğim kuaföre kestirince böyle oldu işte bende senin gibi uzatmaya çalışıyorum :((( saçlarımı toplayamıyorum bende anca aşağıdan heryerden fışkırıyo saçlar

ben şimdi
sarımsak şampuanı kullanıyorum

haftada bir
çam yağı
çam terebentin yağı
yılan yağı
badem yağı
Barcelino

bunları uyguluyorum saçıma öyle uzatmıştım hala devam denemeni tavsiye ederim :))
çok sağol badem yağım ztn vardı diğerlernide alıp denicem inşallah işe yarar :(

İşte bu yüzden saç uçlarımı eşime kestiriyorum. Makasla kesiyor ucundan zor bir şey değil :)))

İşte bu yüzden saç uçlarımı eşime kestiriyorum. Makasla kesiyor ucundan zor bir şey değil :)))

annem güzel saç keser ama ara makas flan olmadığı için makas izi kalır diye kestirmedim anneme keşke annem kesseymiş bu halinden dha güzel olcağı kesindi :) bide okullar açılıyo napacğmı şaşırdım kısacık saç hergün nasıl uğraşıcam ya offf

Uzar zamanla çok sıkıntı etme. Benim de böyle olmuştu bir daha asla kestirmedim kuaföre :)

Back