Kızlar, 1 hafta önce çarşamba günü ombre yaptırmak amacıyla gittim. Saçımı çok açtı bana orial kullanmadıgını soyledı fakat kullanmıs, sacımı açıp da ucumu cok sertleştirdi. Saçım baya bi açıldı, diğer gün tekrardan boyatmak zorunda kaldım şuan eski haline geri getirmek istiyorum. Beklemem gerekır mı, yoksa köpük boyayla Koyu Kestane 4 ' e boyasam yeter mi.
İlk hali bu, çarşamba günü baya açtığı hali.
Bu da şimdiki halim.
Bu da dip, doğal boyam.
Saçı akıtmak mı uzun sürer, yoksa boyattığımda yıprandığında yıpranmanın geçmesi mi. Artık saçımı kazımak istiyorum renginden o kadar çok nefret ediyorum ki. Bazı sitelerde, çamaşır suyu yıkar gibi, saçına omo falan sür diyorlar, daha sonra da şampuan. Acaba akar mı rengi? Ne yapmalıyım. Köpük boyayla siyaha boyasam ucunu geçer mi sarılığı.
İlk hali bu, çarşamba günü baya açtığı hali.
Bu da şimdiki halim.
Bu da dip, doğal boyam.
Saçı akıtmak mı uzun sürer, yoksa boyattığımda yıprandığında yıpranmanın geçmesi mi. Artık saçımı kazımak istiyorum renginden o kadar çok nefret ediyorum ki. Bazı sitelerde, çamaşır suyu yıkar gibi, saçına omo falan sür diyorlar, daha sonra da şampuan. Acaba akar mı rengi? Ne yapmalıyım. Köpük boyayla siyaha boyasam ucunu geçer mi sarılığı.