- 10 Temmuz 2009
- 66
- 3
-
- Konu Sahibi kareligomlek
Chloe çok hoş bir kokudur ama erkekler çok kadınsı bulmayabiliyor. Micheal Kors Edp dene derim.
Haha :) bilmem ama soft geliyor sanırım bir kaç kişiden öyle duydum.
Aa chloe klasik tam tersi çok romantik kadınsı bir koku.. çok tatlı bir gül notası var.. Kremsi, hafif pudralı.. Masum bir koku..
Ben gül notası olan parfümleri sevdiğimi farkettim.. Kadına yakışıyor ya..Eee Greycim şimdi rose the one da gül var chloe de gül var
Gül kokan parfümlerin hepsini dolce gibi kadındı sanırdım taa ki bunları tanıyıncaya kadar
Bu tarz bır koku daha bulsam sanırım gül arayışım biter =)
Ben gül notası olan parfümleri sevdiğimi farkettim.. Kadına yakışıyor ya..
Birde coco mademoiselle i unutmayalım =)dolce deki kotu bir de bvlgari rose essentiel onda ki kötü çünkü yumuşatan bır alt notası yok
keskin gelıyor
chloe dekı rose dakı muthişşşşş ♥
Birde coco mademoiselle i unutmayalım =)
ayşe fatma hayriyee haydi çiftetelliyeeHer yerde duymadıgımız deme bence o zaman hiiç bulamazsın önemli olan sana yakısmasıdır Ayşede kotu duran sende ıyı durur Hayrıyede ıyı duran sende kotu durur falan bunu ogrenmeden koku ararsan zor bulursun=)
armani si, chloe klasık, este lauder modern muse
e bunları da beğenmezsen bilemiyorum
Birde burberry body çok etkileyici bi koku :)Birde coco mademoiselle i unutmayalım =)
Evet Burberrynin parfumlerini genel olarak begeniyorum :)Birde burberry body çok etkileyici bi koku :)
ayşe fatma hayriyee haydi çiftetelliyee
bende chloe klasik, lacoste klasik, este lauder modern muse diyorum
Aynen balimehehe ben bu yorum cok yaparım ayse hayrıye husnıye ılk akla gelen ısımler ya