Yardım edin kızlar...

umaynur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
314
42
98
Kocaeli
Dün akşam hafif bir ağrım vardı birazda mide bulantım.Sabah yine mide bulantısıyla uyandım ve sonra kasık ağrım şiddetlendi kahvaltıdan sonra bulantının yanında ağrıda oldu midemde.3-4 gündür de ateşim var rahmimde iltihap olmasından korkuyorum ağrı bazen böbreğime kadar çıkıyor.Adet sancısına benzer bir ağrı fakat göbeğime kadar çıkıyor.Ne olur yardım edin bu ağrı neden olabilir.Doktorada gidemiyorum.Sabahtan beri yatıyorum.Çok kötüyüm.

Kendi açtığım konuya kendim cevap vereyim bari.İlerde aynı belirtilerle karşılaşan olursa aradığı cevabı bulsun...
Dün acile gittim göbeğim düşmüş bütün bu ağrıların sebebi oymuş.Belirtileri;kasıktan göbeğe kadar şiddetli ağrı, kusma, ishal, mide bulantısı, halsizlik, ateşlenme.Ben bunların hepsini yaşadım.Neyse bana geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım bir daha böyle birşey yaşamazsın inş sebep neymiş düşmesinin ağır bir şey mi kaldırdın acaba ???? merakımı bağışla ilk kez duyuyorum ondan

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım bir daha böyle birşey yaşamazsın inş sebep neymiş düşmesinin ağır bir şey mi kaldırdın acaba ???? merakımı bağışla ilk kez duyuyorum ondan

Göbek ağır kaldırmaktan,açken birden yemeğe yüklenmekten daha birçok şeyden düşebillir..Babam göbeğimizi çok çekerdi küçükken

çok geçmiş olsun canım

Sağolun Kızlar...
Edavut benimkisi ağır kaldırmaktan oldu.Ev taşıma telaşından ne yaptığımı bilmiyorum.Çok kötü bir ağrı göbek yerine girdi ve ağrısı geçti ama izleri hala devam ediyo mide bulantısı ve ishalden kurtulamadım.

geçmiş olsun çok kendine dikkat et bir daha inş yaşamazsın böyle birşey göbek acısı kötüdür yaşamadım ama öyle derler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…