Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edin kızlar...

_sevda_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
Kocaeli
saçlarım röfleliydi hamile kalınca hiç boya yapmadım bebeğimde küçük olduğu için evde boyamak istedim ama diplerle uclar farklı olur diye bi arkadaşımın tavsiyesiyle sadece dipler açık küllü sarıya boyadım. bir gün sonrada koleston terakotaya boyadım ama hiç istediğim gibi olmadı çok kızıllı duruyor acayip bi renk oldu. açık kahve yada karamele yakın bi renk istiyorum ne boyamam lazım kızlar lütfen yardım edin... :sinifsinif:

Son düzenleme:
aslında hoş bir renk çıkmış ortaya ama resimden belki belli olmuyordur tam rengi,eğer renk içinize sinmediyse ve kızıllık varsa ilk önce biraz akmasını bekleyin derim çünkü sanırım istediğiniz renkler şuanki saç renginizden daha açık renkler ,kızıllardan kurtulmak mümkün olmuyor malesef ,baya bir aksın öyle boyayın,yada açacaksınız rengi öyle boyayacaksınız beklemek istemezseniz

renk tam olarak çıkmamış resimde bugün tekrar çekip koyarım resim.dipler kızıl.uçlar kahwe ve röfleler tam kapanmamış.yani saçımda 3 renk var.

saçlarım röfleliydi hamile kalınca hiç boya yapmadım bebeğimde küçük olduğu için evde boyamak istedim ama diplerle uclar farklı olur diye bi arkadaşımın tavsiyesiyle sadece dipler açık küllü sarıya boyadım. bir gün sonrada koleston terakotaya boyadım ama hiç istediğim gibi olmadı çok kızıllı duruyor acayip bi renk oldu. açık kahve yada karamele yakın bi renk istiyorum ne boyamam lazım kızlar lütfen yardım edin... :sinifsinif:

canım bende aynı senin istediğin renklerden istiyorum,benim saçımda çikolatra kahve gibi ama açıcı yaptığım için arada kızıllık var gibi duruyor,vede uçları daha koyu,küllü renkler kızıllığı kapatır diyolar,birde formda bir şey okumuştum mavi boya ekliyormussun boyanın içine mavi kızıllığı turunculaşmayı önlüyormuş ama ben denemedim bu sefer iyice araştırmadan boyamayacağım:)

Back