• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin kızlar

Pembela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
141
41
98
28
Dün adet olmam gerekti kasıklarım çok agrıdı ve biraz midem bulanıyodu dayanamadım test yaptım ilk başta belli olmuyodu biraz zaman geçti tekrar baktım böyle çok silik bir çizgi var kızlar internetten arastirdim çamaşır suyu testinide denedim köpürdü sizce hamilelik var mi kızlar acil lütfen bugün de pzar tekrar testte alamıyorum ‍♀️
EA39E962-3EDE-4F12-B59A-43EAC3DEE186.jpeg

Dün adet olmam gerekti kasıklarım çok agrıdı ve biraz midem bulanıyodu dayanamadım test yaptım ilk başta belli olmuyodu biraz zaman geçti tekrar baktım böyle çok silik bir çizgi var kızlar internetten arastirdim çamaşır suyu testinide denedim köpürdü sizce hamilelik var mi kızlar acil lütfen bugün de pzar tekrar testte alamıyorum ‍♀️Eki Görüntüle 2098028
Var gbı cnm ılıskıden kac gun gectı

Dün adet olmam gerekti kasıklarım çok agrıdı ve biraz midem bulanıyodu dayanamadım test yaptım ilk başta belli olmuyodu biraz zaman geçti tekrar baktım böyle çok silik bir çizgi var kızlar internetten arastirdim çamaşır suyu testinide denedim köpürdü sizce hamilelik var mi kızlar acil lütfen bugün de pzar tekrar testte alamıyorum ‍♀️Eki Görüntüle 2098028
Kesin hamilesin çıkmış yani

Hayirli olsun saglikla devam etsin insaallah.

Back