• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin kızlar sizce hamilemiyim

Sfkyvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
235
104
33
26
Öncelikle merhaba geçen ayda yazı yazmıştım testlerim silik çıkıyodu sonra bi anda adet oldum ve doktorum kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin dedi bu ay aşılama yaptım bugün 7. Günüm dünden beri bel ağrısı çekiyorum ve kasıklarım ağrıyo heleki sağ kasığım ve ben sağdan yumurtlamıştım başka bir belirtim yok sizce hamile olmuş olabilirmiyim 2 buçuk senedir olmuyo çocuğum çok üzülüyorum 😢 bu ay aşılama yapıldığı içinmidir bilmiyorum çok ümitliyim bende bi problem yok ama eşimin morfolojisi bozuktu ilaç kullandı bide 8 milyon sağlıklı sperm vardı aşılamada bilgisi olan varmı yardım etsin 🤲🏻

Aşılama için 15m gerekli diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba? Bu yöntemle hamile kalan çok arkadaş var burda ama şunu da unutmamak gerekir ki ilişkiden pek bi farkı yok bu işlemin. 7 gün çok erken bu arada belirti için, en iyi belirti gecikmedir öyle düşünmelisin. İnşallah tutunur sımsıkı sana varsa da hayırlısı olsun

Merhaba 8 milyon az degil mi? Genelde gebelik icin 15 milyon ve üstü istenir.
2 gun sonra test yapın.
Insallah hamilesinizdir 🥰

Aşılama için 15m gerekli diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba? Bu yöntemle hamile kalan çok arkadaş var burda ama şunu da unutmamak gerekir ki ilişkiden pek bi farkı yok bu işlemin. 7 gün çok erken bu arada belirti için, en iyi belirti gecikmedir öyle düşünmelisin. İnşallah tutunur sımsıkı sana varsa da hayırlısı olsun
[/QUOTE

Eşimin 20 milyondu zaten ama yıkadılar sağlıklı yani çalışan deyim sprem sayısı 8 milyon olmuştu ve doktorum aşılama yapılır bu sayıyla dedi yapıp tutanda olmuş bu sayıda ama bilmiyorum kızlar ya rabbim isteyen herkese nasip etsin banada çok istiyorum

O kadar korkuyorum ki çıkmayacak diye eşimin doğumgünü 23 Eylül ona doğumgünü hediyesi olur inşallah
Insallah canim insallah. Canını sıkma . Başka problem varmi peki ? Polikistik over falan gibi?

Eklentiler

• 5E0FD652-A93A-456A-BF7F-875B5D2FD341.webp
    5E0FD652-A93A-456A-BF7F-875B5D2FD341.webp
    13 KB · Görüntüleme: 37
  • B78F1D10-C3BA-489A-A8E9-CD204AD8A301.webp
    B78F1D10-C3BA-489A-A8E9-CD204AD8A301.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 37
Geçen ayki testlerim 😢 silik olanı gelende çıkmıştı ama adet oldum doktor kimyasal olabilirsin dedi

Back
X