- 16 Temmuz 2008
- 1.416
- 25
- 683
- 39
kızlar 16 ağustos bizim 1. yıldönümümüz. Sevgilimle Temmuz ayında Marmaris te tatil yaparken canlı müzik yapan bir yere gitmiştik. Üniversitede 3 ay sahne aldığımı söyledim. Hiç hayal edemiyorum sen elini kolunu koyacak yer bulamazsın dedi bana.
Şimdi anlaştığım çok şık bir yerde çıkıp yıldönümümüz için süpriz ona şarkı söyleyeceğim. Bir grup arkadaşla gideceğiz ben wc diye kalkıp sahneden geleceğim. bu akşam prova var ama ben ne söyleyceğime karar veremedim. Fikir verin bakalım bana.
1- Ayna Ölünde Sevemezsem Seni
2- Oya Bora- Sevmek Zamanı
3- Gülben Ergen- Teşekkür Ederim.
bunlar benım çıkardıklarım sizden gelecek olanlara da hemen çalışabilirim. Haydi bakalım bana bir fikir verin orjinal bir süpriz yapalım:)
Şimdi anlaştığım çok şık bir yerde çıkıp yıldönümümüz için süpriz ona şarkı söyleyeceğim. Bir grup arkadaşla gideceğiz ben wc diye kalkıp sahneden geleceğim. bu akşam prova var ama ben ne söyleyceğime karar veremedim. Fikir verin bakalım bana.
1- Ayna Ölünde Sevemezsem Seni
2- Oya Bora- Sevmek Zamanı
3- Gülben Ergen- Teşekkür Ederim.
bunlar benım çıkardıklarım sizden gelecek olanlara da hemen çalışabilirim. Haydi bakalım bana bir fikir verin orjinal bir süpriz yapalım:)