• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım edin kızlar saçımı ne yapayım şimdi?

nil1299

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
454
3
643
Bursa
saclarım koyu kahveydi onlarda boyaydı sarı istiyordum dun aksam kolestonun yogun renk acıcısını kullandım cok kotu oldu hemen acil bugun boyamam lazım napım ben bu saca ne renk tutar ve tek renk olurmu yardım edin urncu oldu ve ucları farklı kendı sacım dipleri farklı olduk cok acayıp oldu yardım edin küllü kumral yada hangi sarı tonları tutar

Son düzenleme:
bende kolestonun renk açısı ile üstüne sarı boya aldım ama cesaret edip boyayamıyorum 1 haftadır bekliyor. ama burdan daha önceden okuduğum kadarı ile boyalı saçın açılması daha uzun sürdüğünden diplere son dakikalarda yedirecektim. sen kaç dakika beklettin acıcıyı?

üstüne ne renk boyayım diye sormuşsun bence uçlarının tonlarında yada az daha koyu bir renge boyaman gerekir. açık tonlarda olursa yine saçında farklı tonlar oluşacaktır

20 dk beklettim istedigim gıbı olmadı canım uclarıdakı rengin ne oldugu bellı deıl kı koyuya boyayım offf bence hıcdeneme bile canım bide canım sende 2 işlemmmi yapcaksın saclarına once renk acıcı sonra ustune kkrarmı boyanıyor

hanım abla benım kı daha kotuydu emın ol ben kuafordeactırdım ustune cıkolata kahve boyadılar su anda sacımı cok sevıyorum

bence o kadar açmaya çalışmışssınız tekrar koyu yapmak yazık olur yaaa ,ben siyahı açtım geçenlerde evde orialle hemde aynen siz gibi zorlandım ama azmedip olmayan yerlerle yine uğraştım şuan süperler,yapmanız gereken[tabi benim fikrimce] koyu kalan yerlere diplere değdirmeden açıcıyı sürüp kontrol ederek diplerin rengini aldığında yıkamak ,daha sonra boyayacağınız rengi düşünürüz ama yineliyorum ben olsaydım diyorum sonuçta riskli bir iş siz bilirsiniz

koyu kapatır ama ben koyu istemiyorum artık canım senın dedıgın gıbı yapardım ama uzun sacım olsa cesaret ederdım ama malesef kısa kısada cesaret edemem genede tsk canım

off kızlar bugun boyamma sart yardım edın neyle kapata bılırım hangi renlkle sarı tonlarında istiyorum

iyide açmadan sarı olmaz ki ,açık kumrala bir bak bakalım ama koyuluklar yinede çok sarı olmaz ayrıca önce diplere sürüp beklet 20 dk falan sonra koyulara sür beklet, bak bakalım netten açık kumrala nasıl

cnm gerçekten kötü olmuş iki seçeneğin var ya diplerine değdirmeden açıcı sürüp sonra bi sarı tonuna boyayacaksın yada direk kumrala çikolata kahveye falan boyayacaksın

uçları tekrar açmalısın aynısı benim başımdada vardı servet harcadım diyebilirim eger üstüne koyu vurursan dahada zorlanırsın.bir kez daha aç diplere dokunma sonra bal köpügüne boya

boşuna bu rengın ustune sarı atma saçların gökküşağı gbı 3 4 renk olur akınca..bence dırek tek renge boya ya çikolata khve yada kestane tonları

Back