yardım edin kızlar regl oldum mu olmadım mı kafam karıştı :(

deerrryyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
723
1
96
Ağrı
Mrb kızlar
bebek istiyorum ve pko olduğum için doktora gittim adetim normalde 2-3 ayda bir olduğu için zaman kaybını önlemek için tarlusal ilaç verdi gününde regl olayım diye..ilacım bitti ve 2 gün gögüslerim sızladı,mide ve karın ağrısı çektim..sonra akşam üzeri kahve lekelenmem oldu ama sabaha kadar hiç bişi gelmedi... ertesi günde akşama kadar hem kahve hemde içinde pıhtı parçaları olan kan geldi..gece yattım sabah kalktım bugün hiç kanamam olmadı..
neyin nessiydi şimdi bu ilk defa yaşıyorum

kafam karıştı benim şimdi ben adet gördüm mü? görmedim mi? doktora gitmem gerekiyo adetin 3. günü ama benim şu an kafam karmakarışık Allah rızası için bilgisi olan yazsın...artık 1 ay daha boşa geçirmek istemiyorum (

eğer adet gördüysem yarın 3. gün doktora gitmem gerekiyordaa

Evet halk dilinde üstüne görmüşsün derler. yani; hamilesindir ama ilk ay adetin çok az ve koyu kahve şeklinde gelebilir fakat hamilesindir. Bunu bire bir yakın bir arkadaşım yaşadı. Tbi sende bu böylemir bilemem. umarıım hamilesindir..

ara kanama diye bişey yazıyormu ilaç açıklamasında
ben doğum kontrol hapı kullanmıştım bir defa düzensilik için açıklama içinde ara kanama yada geri çekilme kanaması gibi bişey yazıyordu.
bir fırtlayıp gitmişti. o tarz bişey olabilirmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…