Yardim edin kızlar ne yapcagimi bilmiyorum .... !!!!

Gelinlercicektir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
41
0
34
Daha öncede yazmıştım. Nisanlimın bana göz koyan arkadaşından. Şeytan gibi arkadaş. Ben bayram nedeniyle evime geldim. Nisanlimla kaldığım evde hemen arkadaşı yerleşmiş 1 hafta kalmak için. Benimle sevgilim bitanem aşkım diye konuşan adam buz gibi davraniyordu. Bu çocuk yani arkadaşı onu doldurdu diye söylediğimde gunahini aliyorsun diyip duruyor. Bu insan hapse girmiş çıkmış pis şeyler kullanan insan benim nisanlim sigara bile İçmez nisanlim in yanında melek ama bunu gosteremiyorsun ona. Ben bugun açtım aradım bana karsi neden böyle Soğuksun cevap yok. Ses yok. Bende dedim hep o çocuk dolduruyor seni diye gunahini almayackmisim çocuk kiskanc şeytan sürekli gözü üstümde olan bir sapık ben söyledim ona bagirdim beni bu çocuk yüzünden kaybetceksin diye suratıma kapattı. Terbiyesiz bağırıyorum diye vazgeciyorum resmen ondan artık bans bu sekilde davranıyor. Ne yapcagimi bilmiyorum.

Daha öncede yazmıştım. Nisanlimın bana göz koyan arkadaşından. Şeytan gibi arkadaş. Ben bayram nedeniyle evime geldim. Nisanlimla kaldığım evde hemen arkadaşı yerleşmiş 1 hafta kalmak için. Benimle sevgilim bitanem aşkım diye konuşan adam buz gibi davraniyordu. Bu çocuk yani arkadaşı onu doldurdu diye söylediğimde gunahini aliyorsun diyip duruyor. Bu insan hapse girmiş çıkmış pis şeyler kullanan insan benim nisanlim sigara bile İçmez nisanlim in yanında melek ama bunu gosteremiyorsun ona. Ben bugun açtım aradım bana karsi neden böyle Soğuksun cevap yok. Ses yok. Bende dedim hep o çocuk dolduruyor seni diye gunahini almayackmisim çocuk kiskanc şeytan sürekli gözü üstümde olan bir sapık ben söyledim ona bagirdim beni bu çocuk yüzünden kaybetceksin diye suratıma kapattı. Terbiyesiz bağırıyorum diye vazgeciyorum resmen ondan artık bans bu sekilde davranıyor. Ne yapcagimi bilmiyorum.
Onun bunun dolduruşuyla size soğuk davranan biri yarın size ne gibi problemlerle dönebilir farkında mısınız? Karakteri zayıf biri demek ki...

Nişanlınızın kendi aklı yok mu? Birilerinin lafıyla size kötü davranacak potansiyele sahipse, bugün o arkadaşının lafıyla olur, yarın ailesinin lafıyla ya da başka birininkiyle... Bunu görmek zor mu? Bence siz suçu arkadaşta değil de, başkalarının lafıyla değişen nişanlınızda arayın. Sağlam karakterli insan iyidir zira.

o adam ikili oynuyorsa nişanlınızın durumu anlaması zor.
sabırlı olmanız lazım.
bi şekilde adamın gerçek yüzünü ortaya çıkarmalısınız.
sevdiği bi arkadaşıysa sizin dediklerinize inanmaz kendi tecrübe etmesi lazım.

nişanlın bi arkadaşından doluyosa ilerde kimlerden dolar sana çatar kimbilir bu adamda koca olacak yükre yok açıkçası. arkadaşına karşı seni savunamıyo

Bir erkeğin arkadaşı tarafından dolduruşa geldiğine pek rastlamamıştım. Adama biraz saf demişsin, o zaman işin zor. Bu adamı kim nereye çekerse oraya gider. Arkadaşının sözüyle bile değişip sana mesafe koyuyorsa, ailesi falan bir laf etse aranızdaki her şeyi hemen bitirir demek ki. İnsanın karakteri biraz sağlam olmalı, kendi fikirleri, kendi doğruları olmalı. Ben öyle herkesin lafıyla farklı bir şekil alan biriyle yapamazdım sanırım, ki yapamadım da zaten.

ya istediği kadar saf olsun bi erkeğin böyle davranması normal değil arkadaşı olabilir ama sizde nişanlısısınız sonuçta herkesin yeri ayrı ne demek size inanmayıp ona inanıp soğuk davranıyo nasıl iş bu anlamadım:KK11:

X