- Konu Sahibi BlondeBarbie
Neolur yardim edin bana, ben 5 ay önce siyah boyali saclarimi actirdim ve kahve tonlarinda bi renge boyandi ama yikadikca akti ve renk farklari ortaya cikti yane dipler acik renk ortalar koyu uclar tekrar acik renkti (saclarim siyahken sadece uclarinin rengini actirmistim önce, oyüzden uclar acik renk)
yaklasik 1 bucuk hafta önce saclarimi tekrar actirdim bu sefer üzerine kumral tonlarinda boyandi dogal bi renk oldu, üstlerdeki renk farki kapandi ve güzel duruyor yani o konuda memnunum fakat suan sorunum su;
saclarimi actirmama ragmen üzerine boyanan kumral boya akmiyor, kuaför okula gittigin icin birden sapsari olmasin yikadikca akar dedi üstelik zemin acik renk fakat 1 bucuk hafta oldu ama fazla acilmadi rengi
zamanla acilir mi, boyanin daha cabuk akmasi icin neler yapabilirim ?
simdiden tesekkürederim, öpüyorum sizleri :)
yaklasik 1 bucuk hafta önce saclarimi tekrar actirdim bu sefer üzerine kumral tonlarinda boyandi dogal bi renk oldu, üstlerdeki renk farki kapandi ve güzel duruyor yani o konuda memnunum fakat suan sorunum su;
saclarimi actirmama ragmen üzerine boyanan kumral boya akmiyor, kuaför okula gittigin icin birden sapsari olmasin yikadikca akar dedi üstelik zemin acik renk fakat 1 bucuk hafta oldu ama fazla acilmadi rengi

zamanla acilir mi, boyanin daha cabuk akmasi icin neler yapabilirim ?

simdiden tesekkürederim, öpüyorum sizleri :)