yardım edin kafayı yicemm:(

masall92

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
12
1
32
Arkadaslar benim bebeğim 7 aylık oldu ama sürekli ağlıyorsun gece hiç uymuyor sabah uyuyoruz doktora gittik bişeyi yok diyo ama katıla katıla ağlıyorsun benim durumunda olup bi çözüm bulan varmı aranizda

Arkadaslar benim bebeğim 7 aylık oldu ama sürekli ağlıyorsun gece hiç uymuyor sabah uyuyoruz doktora gittik bişeyi yok diyo ama katıla katıla ağlıyorsun benim durumunda olup bi çözüm bulan varmı aranizda
Gece içtiği süt daha çok mu gaz yapıyor acaba??? Çok az rezene çayı içirmeyi deneseniz? Hem uyutur hem gazını da alır varsa.Ben de anne değilim ama kardeşimden biliyorum biraz bişeyler.

Yok gazı çıkıyo zaten film çektiler gece acile gitmiştim gaz görünmüyor dediler rezene anason hepsini denedim ama değişen hiç bişey yok

Yok gazı çıkıyo zaten film çektiler gece acile gitmiştim gaz görünmüyor dediler rezene anason hepsini denedim ama değişen hiç bişey yok
Diş çıkarma zamanı belki de damarlarında tümsekleşme falan başladıysa. Bilmiyorum ki, 4sene öncesini hatırlamaya çalışıyorum. Günah çocuğuma ya

Bir de sürekli sizin kokunuzda, göğsünüzün üstünde yatmak istiyordur, gündüz uyku alınca gece de durmuyor mu acaba?

1- bebeklerde atak haftaları vardır; atak haftasında olabilir.
2- doymuyor ya da sıcaktan uyuyamıyor olabilir.
3- Çalışıyor ya da oyun oynayacak vakit bulamıyorsanız; size ve oyuna doyamıyor olabilir.
4- artık hareketlenmeye başladı; dönme, sürünme, emekleme dönemi. yapacaklarının farkına varmış olabilir.
5- diş çıkarıyor olabilir.
6-güven sorunu yaşıyor olabilir.

falan falan; bir sürü sebebi olabilir. 9.5 aylık bebeğim var biz hala aynıyız. çoğu gecelerde sabah 4-5 te yatıyor. uykudan kapanıyor gözleri yine de uyumuyor. Dr hiç bir sorun yok dedi. bazı bebekler 1.5-2 yaşına kadar böyle düzensizlikler yaşarmış. Kendinizi bunaltmadan oluruna bırakın; duruma alışın derim.

acaba gece ve gunduz duzeni mi bozuldu. Gunduzleri yavas yavas daha fazla uyanik tutmaya calis belki gece duzeni oturur. Birde gunduzleri dolu gecirmesini saglayin gece dinlenmeye ihtiyac duysun. Bazi bebeklerde asiri yorgunluktan uyuyamaz. kendini sakinlestirip uykuya dalmakta problem yasarlar.

Oglum temmuz 3 de 1 yasina girdi ve halaaa deliksiz rahat bir uykumuz yok.dogdugundan beri böle devam.ediyor. aglamasi da cabasi.huyu diyorum artik ama.ne zmn duzelecek bilmiyorum sinir.sistemim çöküyor yavasca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…