Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edin kafam turuncuuu olduuuuuuu:!!!

selaleyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
79
1
96
Sinop
arkadaşlar ne olur yardım edin..! saçlarımı 4 aydan beri bronz kahveye boyuyordum 7 sene hep sarışındım herkes çok beğenirdi beyaz tenli renkli gözlü olunca yakışıyordu ama aklımda hep kahve tonları vardı bronz kahveye boyadım ve kutudaki renkten daha koyu çıktı 3 4 sefer böyle boyadım yüzümü daha canlı gösterdi birde insanı daha genç gösteriyor.. burda forumda yazan arkadaşlar palette ve kolestonun yoğun açıcısını kullanmışlar memnun kalmışlar bende biraz saçımı açtırmak istedim karemel tonlarına bal rengi tonlarına dönmek için.. bugün akşam carfurdan aldım 2 kutu koleston ve palette açıcı koleston bir kutu kaldığı için kız dedi farketmez ikisinide karıştırablirsin dedi. kolestonun içindeki toz açıcı 25 gr palette de 10 gram neyse uzun lafı kısası bunları karıştırdım boyadım 45 dk bekledim ve yıkadım sonuççççç berbattttt kafam resmen tupturuncu oldu tarçın bakır gibi eşim dedi allah aşkına sen ne yaptın saçına diye bir sürü kızdısenağlamaben bu kadar turuncu olcağını tahmin edememiştim biraz açılır dedim ama resmen kafam iki renk aldı saçlarımın en tepeden yarıya kadar olan yerleri turuncu ordan aşağısıfarklıbir renk oldu ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar bu halle sokağa bile çıkamam şimdi ilk işim şapka takıp yeniden saçımı boyamak olacak bu nalet turuncu kafamı nasıl bir boyayla yok edebilirim hangi tonlarda almalıyım tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum sevgiler...a.s.

Canım aÇıcılar saÇındakı boyayı yok etmek ıÇın, onla ıstedıĞın rengı elde etmeyı mı bekledın, turuncu olması gayet normal endıŞe etme, Şımdı Üzerıne ıstedıĞın renk boyayı yapacaksın.

evet arkadaşında dediği gibi istediğin renkten (saçın uzunsa)iki kutu al ve iyice her tarafına dağıtarak boya sorununu halledersin hiç telaşlanmana gerek yok..

allah seni ne etmeye :roflol:
bende yanlış boya sürdüm kafama ama
neyse ki sonuç hüsran olmadı bu kez
sende al iki kutu açık kumral boya kafanı
o kadar açtın madem güzel tutar renk
çok turuncuysa küllü boya tercih et, turunculuğunu alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…