YARDIM EDİN HAYIRSEVERLER

dorugum33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
2
0
36
BEN 5 YILLIK EVLİYİM.SEVEREK EVLENDİM YANİ KAÇARAK. PİŞMAN OLMADIM HİÇ. YANLIZ KALDIM. HERKES SIRTINI DÖNDÜ BİR SÜRE YİNE YILMADIM BÜTÜN GENÇ KIZLARIN HAYALİDİR GELİNLİK GİYMEK GİYEMEDİM OLSUN DEDİM YILMADIM. DEDİM Kİ KOCAMA ANILAR BİRİKTİRELİM ÇOCUKLARIMIZA ANLATACAK YİNE OLMADI. TAMAM DEDİM YİNE. SENELER GEÇTİ ŞİMDİ TAMAMLARIN YERİNİ NEDENLER ALDI. NEDEN HİÇBİŞEY OLMUYOR DİYORUM. CEVABI YOK. PARAYLA SAADET OLMAZ DERLER. AMA YALAN PARASIZ SAADET OLMAZ. ATTIĞIN HER ADIM PARA OLMUŞKEN. NE OLUR YARDIM EDİN LÜTFEN BEN ÇARESİZLİKTEN KAFAYI YEDİM. ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLIYIM. AMA HUZURUM YOK Kİ SANKİ ARAMIZDAKİ O BÜYÜK AŞK TA KALMADI PARASIZLIK YÜZÜNDEN. BEN AŞKIMI KAYBETMEK İSTEMİYORUM UMUDUMU BU KADAR KAYBETMİŞKEN.NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN MADDİ DESTEK İSTİYORUM....

Maddi destek? Manevi demek istediniz herhalde.Neyse,bu durumdan yeterince sıkılmışsınız çünkü sizin fikirleriniz istekleriniz hep ertelenmiş.Eşinizle iletişiminiz nasıl?

eşiniz çalışmıyormu?

hangı sehırdesınız. öncelıkle iş bulmayı deneseniz.

Madem sağlıklısınız sizde çalışın. Eğer çalışıyosanız ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

Sanal bir platformda maddi destek ??
Siz çalışıyor musunuz ?
Durumunuz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…