• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin hamile bayanlar :(

melekbebeklerrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
19
1
1
26
ıkı aydır adetım duzenlı hatta bır gun erken oldum ama 2.5 ay once gırdıgım ılıskıde bosalma sanırım vajınamın ıçınde gerçeklestı çok korkuyorum kızlar kendımı öldürecegım hala nıye yaptıgımı bilmiyorum :( hamıle olmak çok guzel bısey fakat su an hazır degılım bu aralar karnıımın alt bolgesı asırı derecede şiş ve gun geçtıkçe şişıyor karnımda bıseyler hareket edıyo adet olanlar hamıle kalabiliyomu ve bu olanlar pskolojık degıl kesınlıkle gozle gorulur bı şişlik ve kıpırtı var 2 ve 3 kılo arası bıse aldım yardım edın bu gıbı bı olayla karsılasanlar yazabılırmı

ıkı aydır adetım duzenlı hatta bır gun erken oldum ama 2.5 ay once gırdıgım ılıskıde bosalma sanırım vajınamın ıçınde gerçeklestı çok korkuyorum kızlar kendımı öldürecegım hala nıye yaptıgımı bilmiyorum :KK43: hamıle olmak çok guzel bısey fakat su an hazır degılım bu aralar karnıımın alt bolgesı asırı derecede şiş ve gun geçtıkçe şişıyor karnımda bıseyler hareket edıyo adet olanlar hamıle kalabiliyomu ve bu olanlar pskolojık degıl kesınlıkle gozle gorulur bı şişlik ve kıpırtı var 2 ve 3 kılo arası bıse aldım yardım edın bu gıbı bı olayla karsılasanlar yazabılırmı
En garantisi test yapmanız eczaneden alıp yapabilirsiniz ama bence hamile değilsiniz.

Karın bu kadar çabuk şişmez ve bebek hareketleri de hissedilmez. İçinizi rahatlatmak için bir test yapın. İdrar testleri her zaman doğru çıkmayabiliyor. Kan testini öneririm.

Kesinlikle test yap ve bu muallaktan kurtul. Kendinide yıpratma birsey bilmeden bence. Kan testi garanti oluyor. Sağlık Ocakları yapıyor ertesi gün öğrenebilirsin.

Cok düşük ihtimal bence, üstüne görme diye bir olay var çünkü ama baya nadiren olur.ama eger varsa coktaaaaaaan idrarda belli olmustur, eczaneden bi test al hemen yap derim

Bebegin hareketlerini o kadarkn hissedemezsn bi doktora gitmelisn baskabir rahatszlıgın olmalı ama hamile deilsn buyuk ihtimal

kızlar siz deneyımlısınızdır cocugu olanlar

ben 3,5 yalık hamıleyım.... mesela bazen bi tel calıyo dalmışssam o an aniden korkuyorum:KK43: ya da arladasım ıs yerınde arkamdan gelmıs mesela ben farketmedığım geldıgını anıden adımı cagırınca ayy dedim irkildim:KK43:( bebeğime bsy olur mu siz nasıldınız? birde aılevı sıkntılar vs stres sinirr oluyorum ister istemez.. tedirgin oluyorum. yardımınızı rica ediyorum.yorumlarınızı...

Merhaba doktorun bana choriomon iki doz verdi kullanan varmi nasil kullaniliyor yardimci olabilecek bir anne adayi varmi sorarmisiniz

Eklentiler

• IMG_3534.JPG
    IMG_3534.JPG
    30,9 KB · Görüntüleme: 51
Back