- 6 Ağustos 2020
- 1.620
- 5.932
- 88
Merhaba hanımlar. 3 gündür bir kabusu yaşıyoruz resmen. Çocuklar eve kedi getirdi, geldiğinde aşırı kaşınıyordu veterineri aradım geç saatti ve aşıya kadar sirkeli suyla silmemi söyledi. Aman allahım sirkeli su değdikçe hayvandan pireler su gibi aktı döküldü şok geçirdim. Karnını doyurup aldıkları yere bıraktırdım,evi gece sabah ezanına kadar temizledik,yetmedi sabah büyük süpürgeyle süpürdük sirkeli suyla yatak baza aklınıza neresi gelirse sildik,yıkadık. Akşam bir baktık gene uçuşan birşeyler 8 tane yakaladım öldürdüm. 3 gecedir kabus gibi kaşınıyoruz ama psikolojik çünki ısırılmadık. Kedi evden gitmesine rağmen bunlar neden ölmüyor? Obsesyonum ve panik atagım azdı kendimi sakinleştiremiyorım. Bugün evi dumanlama sistem ilaçlatıp anneme gidicem şehir dışına sizce 10 gün kapalı kalan ilaçlı evde fayda görürmüyüz? Normalde 4 saatmiş,ben garanti olsun diye gitmek istedim.Yumurtaları varsa yeniden çıkmalarına karşılık dönüşte 2. Seferi sıkacaklarmış yoksa verim alamazsınız dedi adam. Çünki canlı olanları öldürüyormuş ama yumurtalara etki etmiyormuş ilaç.Dönüşte belediyenin ekibini çağırmayı düşünüyorum çünki 3te 1 fiyatına imiş. Ben gece panikle adamla hemen anlaşmış bulundum. Lütfen başına gelen bilgisi olan arkadaşlar birşey yazın. bu pire saçlarımıza geçermi? İlâçlamadan sonra dönüşte özel temizlige gerek varmı? Birde kedi piresi eve geçmez yaşamaz diyorlardı..