Yardım Edin Çok Korkuyorum;

pinartemur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
55
0
Herkeze selam ben pınar ankaradan 8 hafta 3 günlük hamileyim ve hacettepe üniv.prof.sinan beksaç hastasıyım.dün kan sonuçlarımı aldım ve kan sonuç sayfamda mthfr 1298 diye bişey gördüm doktorum yarın bunun için kan vericeksin dedi ve sbah kanımı verdim,mthfr 1298 buradan araştırdım ve herkez düşük vs.yazmış çok korkuyurom,doktora düşük tehlikesi warmı diye sordum bana hamilelik kolay bişey değil dedi,keyfini çıkar dedi..ama burada yazanların hepsinde düşük diyor :KK43:( lütfen yardım edin...böyle bir tehlike varmıilk kez hamileyim düşüğümde olmadı ailemizdede düşük vs.yapan olmadı... :KK43:

mthr 1298 heterozigot mu yoksa homozigot mu? endişelenecek bir şey yok, kan pıhtılaşması olduğunu gösteriyor, buna yönelik kan sulandırıcı iğneler var, gebeliğin boyunca bunu kullanıyorsun ve Allahın izniyle bir şey olmuyor.

Herkeze selam ben pınar ankaradan 8 hafta 3 günlük hamileyim ve hacettepe üniv.prof.sinan beksaç hastasıyım.dün kan sonuçlarımı aldım ve kan sonuç sayfamda mthfr 1298 diye bişey gördüm doktorum yarın bunun için kan vericeksin dedi ve sbah kanımı verdim,mthfr 1298 buradan araştırdım ve herkez düşük vs.yazmış çok korkuyurom,doktora düşük tehlikesi warmı diye sordum bana hamilelik kolay bişey değil dedi,keyfini çıkar dedi..ama burada yazanların hepsinde düşük diyor :KK43:( lütfen yardım edin...böyle bir tehlike varmıilk kez hamileyim düşüğümde olmadı ailemizdede düşük vs.yapan olmadı... :KK43:

Canım anladığım kadarıyla pıhtılaşma meylin var. Ama dr.un bu tahlili yaptırdığına göre tedbirini de alır merak etme. Bu pıhtılaşma problemlerini çözebiliyorlar artık. İçini ferh tut. Pozitif düşün bebeğin olumsuz etkilenmesin canım. Biliyorsun bu ufaklıklar annelerinin moral durumundan bile etkileniyorlar. Bi de yazdıklarından anladığım kadarıyla dr.unun içi rahat. Sen de rahat ol canım zemuszemus

ilk hamile haberini aldığımızda eşimle tulum almıştık dün akşam ona bakıp ağladım :KK43: sizin bu yazdıklarınızı görünce birazda olsa rahatladım öğleden sonra tekrar gidicem doktor bebeğe bakalım dedi,31 temmuzdada bu kanın sonuçları çıkıcakmış rahatlatıcı yorumlarınız için teşekkür ederim.inşallah sorunsuz atlatırım...

Gecmis olsun canim...uzme kendini lutfen Allah korur bebisleri..hem artik tip oylesine ilerledi ki..doktorun iyi bir doktora benziyor..sen yeter ki hersey cok guzel olacak insallah de icinden..inan bana su anda pozitif olman cok onemli..Allah saglikla sihhatle bebegini kucagina almani nasip etsin insallah canim..

Bu arada dünkü kontrolde Ç.K.S. nin olduğu satıra 8.3/7 demiş Ç.K.S. çocuk kalp sayısıymış sanırım peki 8.3/7 anladığım kadarıyla 8 hafta 3 gün değilmi :s 1 buçuk saat sonra ultrason randevum var bebeğin kalp atışlarını ne zaman duyarız CADIARZU

X