Yardım edin canınızı yiyim.

utreise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
72
0
problemli bi cildim yok. sürekli bakmda yapıyorum ama burnumdaki siyah noktalar geçmiyor. maskeydi bilmemneydi yaptımda varsa başka çaresi olan. bide başka hiçbi yerimde yok cok rahatsızım açıkcası.

Bende aynı dertten muzdaribim..Ne yaptıysam siyah noktalarım geçmiyor..
Şu an Nivea kullanıyorum bitmek üstü zaten..
Acnecinamide ürün temsilcisiyle görüştüm çok iddalılar birde bu markanın ürünlerini deneyeceğim..

bilinen bişeymi duymamıstım daha önce ?

Banada cilt soyucu vermişti ara ara kullanıyorum sık kullandığım zaman yüzüm yara oluyor

sen bi cildiyeye git bence. büyük ihtimalle burnunu soymak için bi krem vericek sende bu dertten kurtulcaksın cnm İnşallah:) İstanbuldaysan sana cok iyi bi cildiyeci önerebilirim.

hayır malesef ızmırdeyım. cildiyecilik bi problem varmıdır yahu. bakın kıllandım sımdı

önerceğin maske varmı peki. oriflamein bi maskesını kullanıyordum sonra bulamadım aynısını tekrar halbukı ıyı gelıyordu

clean&clear'ın siyah nokta karşıtı serisini denedin mi? çok ağır bişey yoksa düzenli kullanımda iyi sonuçlar alabilirsin... Ama dediğim gibi bi cildiye şart onlar herşeyin iyisini biliyo şükret sivilcen yok:)

yok tam tersıne ağır bişeyim olmadıgı ıcın rahatsız ediyo cildimle ilgili hiç problem yaşamadım suana kadar bu da tek problemım 2 3 yıldır. hayır denemedım onu bı o kalmıştır sanırım onu deneyelim bari napalım

denemekten zarar gelmez. ayrıca bal'da cok iyidir. balı siyah noktalarına sür 20dk falan beklet ılık suyla yıka buda etkili olabilir. bal cildi cok güzel yapıyo

selam canım,bende cildiyeye gittim..tabiki kaşlarımdaki kepeklenme için gitmiştim....sonra cilt analizi de yaptırdım...cildimin karma olduğunu söyledi...maske,tonik falan kullanmak istiyorum dedim..cildin çok güzel gerek yok dedi..sadece temizleme vereyim dedi..ve siyah noktaların var dedi çenende ve burnunda dedi...ona da krem vereyim dedi...biodermanın ürünlerinin güzel olduğunu söyledi....bir aydan fazladır kullanıyorum çok hızlı olmasa da faydasını görmeye başladım..zaten bu tür ürünler 3 aydan sonra etkisini gösterme başlıyormuş...gözenekler altında tıkalı olanları da çıkarıyormuş,hepsini yok ediyormuş..bende çoğaldı sanmıştım ama değilmiş tabiki...iki üründen de memnunum..........

Son düzenleme:

şu bal olayını bi denedim de dün hemen dustan sonra. daha ılk yapştan bıle bı dısarı fırlatma söz konusu cilde aşırı işe yarıca gibi.

tıkalı olanları da cıkarması cok ıyıymıs. bı bakınayım. teşekkür ederiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…