Merhaba kızlar, daha önce hiç kadın dogum uzmanına gitmedim. Evli değilim nişanlım var ve ilişkimiz var. Ailem bilmiyor . Ben doktora gitmek istiyorum muayene olmak için, agrılı reglim var cnku normal bi muayene istiyorum. Ama korkuyorum , doktor nasıl bakıcak, aılem ilişki yaşadığımızı öğrenir mi, yada doktor sorduğunda nasıl söyliycem. Bana yardım edin rahatlamazsam asla gidemiycem
Yani alttan bakacak bi durum varsa bakar ama bakıre degılsen bakar bence ama Dr sır tutar yeminli oluyo aılenın bılmedıgıni söylersın ona yoksada zaten karından bakıyo
Ailen asla ogrenmez canım bütün Dr ler eline megafon alıp bakire olmayanları İsra etmiyor birde 18 yaşından küçük değilsen doktoruna ben bakire değilim nişanlım var demenede gerek yok kendini ezik duruma niçin sokuyorsun git ve şikayetini anlat Gerekirse alttan muayene ol herkesin özgür iradesi evlilik öncesi yada sonrası ilişki yaşamak bide devlete gitme özele git canım devlette sıra bekle vs stres yaparsın
muayne ıcın alttan bakıyor eger bakıre degılsen bunun ıcın sana evlımısın dıye sorabılır ıstersen bekarım dersın böylece karından ultrasonla bakar öylede anlaşılır rahatsızlığın ılla alttan bakacak dıye bırsey yok böylece kaygılanmamış olursun