o haplar hormon yüklü haplar... ayda bir kereden fazla kullanma... eğer düzenli bir cinsel hayatın varsa ya kondom ya da doğum kontrol hapı kullan...eczacım sorun olmaycanı söyldi neden bir tehlikesi mi var
tamam.çok teşekkür ederim.Ya bir veya iki hafta sonra yaptırdım kan testi hamile oluğp olmadığım mutlaka cıkardı degıl mı??o haplar hormon yüklü haplar... ayda bir kereden fazla kullanma... eğer düzenli bir cinsel hayatın varsa ya kondom ya da doğum kontrol hapı kullan...
1 hafta sonra çıkmaz ama 2 hafta sonra çıkar... sen üç beş gün bekle eğer adet olmazsan eczaneden bir test al yaptamam.çok teşekkür ederim.Ya bir veya iki hafta sonra yaptırdım kan testi hamile oluğp olmadığım mutlaka cıkardı degıl mı??
tmm yardımın için çok teşekkr ederim1 hafta sonra çıkmaz ama 2 hafta sonra çıkar... sen üç beş gün bekle eğer adet olmazsan eczaneden bir test al yap
rica ederim...tmm yardımın için çok teşekkr ederim
moral bozmak istemem ama hastanede yapılan genel kan testlerinde bhcg bakılmadığı için gebelik olup olmadığı anlaşılmaz siz şüphem var derseniz ancak bhcg sorgularlar. her ay bile ertesi gün hapı içmek doğru değil her ilişkiden sonra alarak siz kendinize ne yaptığınızın farkında mısınız? gerçekten bebek istediğiniz zaman bu günlere dönüp ah etmezsiniz umarım! doğum kontrol hapı alın sevgiliniz condom kullansın ne biliim ama bu yaptığınız çok çok çok yanlış! bu kadar hormon kullanmanın nasıl rahatsızlıklara vesile olabilceğinden haberdar mısınız? partneriniz condom kullanmak istemiyorsa lütfen bu yazımı ona okutun "kansere kadar gidebilecek riski var bu kadar sürekli ertesi gün hapı kullanımının, condom kullanmamak senin için kız arkadaşının sağlığından daha mı önemli???"Ben erkek arkadasımla birlikte oldum.Adetimin son günüydü ve bir miktar kanamam oldu ilişki sırasında.Normalde her ilişkiden sonra ertesi gün hapı kullnrdık bu kez seyahattem dolayı alamadım hamile olmaktan korkuyrm.4 veya 5 hafta önce oldu bu olay.Ama ilişkiden iki hafta sonra bn hastaneye yattım ve benden kan alındı sizce hamile olsaydım kan testinde çıkar mıydı? veya ben hamile olblr myım test yapmaktan korkuyorum.