yardım edin bana :(

ftszr

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
57
11
288
İstanbul
eylülün 17'si sevgilimin doğum günü. o benim doğum günümde bir sürü şey yaptı hatta annesi bile hediye verdi. ama ben ilk defa bir erkeğin doğum gününü kutlayacağım ne alacağımı ne yapacağımı hiç bilmiyorum ama benim yaptığım da özel olsun istiyorum. market alışverişlerinden kalan paraları biriktire biriktire ufak bir birikimim oldu. :) lütfen bana yardım edin bir şeylere karar verip öyle birikim yapıp ve o gün yapılacak olan her şeyi ben karşılamak istiyorum. o benim için bir sürü şey yaptı bende yapmak istiyorum ama ben hiç bilmiyorum lütfen bana yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var :44:

Bence ellerinizle yaptığınız hoş bir pasta, yanına da makul bir hediye. Kullanıyorsa cüzdan belki? ( Market alışverişi derken, umarım anneniz markete yolluyorda, oradan kırptığınız paralar değildir )

.

Bütçen ne kadar ?

Son düzenleme:
Çok bir şey yapılacak gibi bir bütçe değil ama çok kötü de değil
Evde ona özel bir pasta yapabilirsin
Elindeki parayla da orta karar bir hediye alabilirsin
Nerede kutlayacasınız bir planınız var mı ?

işte benim hiç bir fikrim yok ilk buluştuğumuz kafe de kutlayayım diyorum ama her kafe kabul eder mi bilmiyorum bende hiç bir şey bilmiyorum peki sizce ne alabilirim ben

işte benim hiç bir fikrim yok ilk buluştuğumuz kafe de kutlayayım diyorum ama her kafe kabul eder mi bilmiyorum bende hiç bir şey bilmiyorum peki sizce ne alabilirim ben

Gömlek / t-shirt
Parfüm
Kitap
İsim yazılı kupalar
Küçük boy satranç takımı
Aklıma ilk gelenler bunlar
İhtiyaçlarını biliyorsanız ona göre bir şey de seçebilirsiniz

şu an 96 liram var

Canım kemer cüzdan takımı alabilirsin.Ya da kiğılıda çok güzel kol düğmeleri vardır oradan bak.Ben eşime kol düğmesi almıştım düğünümüzde takmıştı hoş oluyor.Sigara kullanıyorsa hoş bir sigaralık ve çakmak olabilir.Anısı olabilecek bir şey al bence parfüm tarzı şeyler alma kullanır biter çöpe gider.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kol düğmesi çok çok teşekkür ederimm

canım bence de kendi yaptığın pasta. ya da pastayı hazır alıp üzerinde ikinizin resmi.
ben eşime en son çok gözlü sırt çantası aldım. laptop gözü, termos gözü, ayakkabı gözü vs. epey fonksiyonlu. inan dışarı ne zaman gitse sırtında.
çok memnun.
eğer laptop çok sık kullanıyorsa tavsiye ederim.
he bir de şunu yapabilirsin. erkekler eşlerinin sevgililerinin ördüğü atkı kazak hırka çok severler. zamanın kısıtlı ama bişeyler örebilirsin. mutluluklar dilerim.

örmeyi denedim ama yapamadım pasta hazır alacağım inşallah... fikriniz ve iyi dileğiniz için çok teşekkür ederim size de mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…