Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 696327 şekerler saçımı boyattım bu rengı aldı:S ama bnm ıstedıgım http://www.sacrenklerimodelleri.com/wp-content/uploads/2013/03/2013-en-doğal-saç-renkleri.jpg buydu:S busefer kendım evde boyamak ıstıyorum krem tüp boya ve 9luk oksıdan al dedı arkdslarım, tüp boyalardan hangı marka ve kac numara alsam bu tonu bulurum yardımcı olabılırmısınız rıca etsem..
resimdeki açık karamel sanırım
sanırım öyle, boyalardan kareısım yaptı kuaforum oyuzden tam bı renk ısmı veremıyorm
talyacım altın karamel çok hoş renktir benim beğenim bu.saçımı kendim altın karamele boyamıştım girdiğim dükkanlarda kızlar çok hoş bir rengi var saçınızın diye..ama ben bununla yetinmeyip daha güzel bir renk olsun dedim yine farklı bir karamel tonlarında bir renge boyadım bozdum..
istediğin renge ulaşmak için saçının renginin biraz açılması lazım o yüzden koleston 10.1 ya da 11.1 işini görür diye düşünüyorum istediğin renge yakın bir sonuç çıkar
yalnız önce uçlara sür en son diplere sür diplerin rengi saç derinin ısısıyla daha çabuk açılır çünkü
rica ederim canım inşallah istediğin renge kavuşursun :)çok tesekkr edrm yardmın ıcn canım benım :)
istediğin renk açık kumral boya boyayı açmaz açıcı olmadan boşuna saçını yıpratmış olursun
rica ederim canım inşallah istediğin renge kavuşursun :)
en açık renklerdeki boyalar boyayı açar.arkadaşın saç rengi çok koyu değil açıcıya gerek yok o yüzden.asıl açıcı kullanırsa boşuna yıpranır saçı
şekerler saçımı boyattım bu rengı aldı:S ama bnm ıstedıgım http://www.sacrenklerimodelleri.com/wp-content/uploads/2013/03/2013-en-doğal-saç-renkleri.jpg buydu:S busefer kendım evde boyamak ıstıyorum krem tüp boya ve 9luk oksıdan al dedı arkdslarım, tüp boyalardan hangı marka ve kac numara alsam bu tonu bulurum yardımcı olabılırmısınız rıca etsem..
evet en açık renklerdeki boyalar saçı açar ama 1 yada 1.5 ton ve onun istediği tonlarda olur ama bol doreli hali olur açıcı kullanmadan onu yapması imkansız çok tecrübe ettim o konuda
2 tona kadar açıyor en açık sarılar.doreliğini alması için küllü bir ton önerdim zaten.belki ilk seferde birebir aynısı olmaz ama ikincide tutturur.açıcı kullanırsa saçı fanta rengi gibi olacak ve kötü bir turuncu yani onun üzerine küllü boyasa yeşerecek nötr boyasa turunculuk kalacak.inan bana ben de çok tecrübe ettim bunları
istediğin renk açık kumral boya boyayı açmaz açıcı olmadan boşuna saçını yıpratmış olursun
koyu boya deıl acık boya yaptrdım acık olunca acıyor dıye bılıyorum