Yardım edin bana lütfenn?

dreamsunlimited

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
5
0
1
Ankara
Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Daha önce yazılanları da okudum bikaç gündür takıldığım konuya tam cevap alamadım. Adetlerim çok düzenlidir. 13 mayısta adet olmuştum en son yani bu ay gecikti biraz normalde ben adet olmadan 3-4 gün önce belirtileri hissederim şuan hiç bir belirti yok eczaneden test aldım negatif çıktı sevindim şuan böyle bişeyi istemiyorum ama korkuyorum da neden olabilir sizce? bikaç gün önce kokulu ve yoğun akıntım oldu yumurtalıklarımda biraz ağrı da oluyor ama kaç gündür bekliyorum bi türlü adet olamadım. Bu aralar çok stresliydim onunla alakalı fln olabilir mi acaba bu gecikme normal mi? bide ilişkiden yaklaşık 15 gün sonra fln gebelik testi doğru sonuç gösterir mi? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

cnm bunu kan testi yapmadan kesin bilemezsin ama bence stresten gecikmiş gibi görünüyor eğer korunma olmadıysa bilemem tabi bence idrar testide ara ara yap silikte olsa çıkması lazım tabi.....

Stres ve hava değişimi adetini etkiler ama bence kesinlikle adet söktürücu filan kullanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…