Yardım edin arkadaşlar (Hastalık)

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Çok sevdiğim yakınımın tahlil sonuçlarını doktora gönderdim. şimdi çok korkuyorum. önceden kanserdi. ya tekrarlama varsa die korkuyorum.

desteklerinizi dualarınızı esirgemeyin.

İnşallah güzel haberlerini alırsın canım.
Zor bir durum çok iyi biliyorum.
Allah yardımcınız olsun. :14:

halen haber yok doktorun asistanından:18::18:. öğle arası ondandır dimi. yada asistanı doktor kabul etmemiştir sonra demiştir. Allah'ım yardım et....

İnşallah güzel haberlerini alırsın canım.
Zor bir durum çok iyi biliyorum.
Allah yardımcınız olsun. :14:

Amin inş. çok zor günler atlattık. unutamadık o yaşadığımız kötü günleri. şimdide önümde sonuçlar. netten araştırınca kötü şeyler çıkıyor. aratmayayım diye foruma girdim. korkuyorum işin açıkçası.

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

odada yanlız kaldım. işe vs. konsantre olamıyorum. yemek bile yiyemedim.

Allah yardımcınız olsun canum .
umarım iyi haberler gelir sizin için ama unutulmaması gerekende bişey varki iyiside kötüsüde allahtan malesef

canim insallah iyi haberler alirsin insallah dusundugun gibi kotu degildir.rabbim arkadsinizin yardimcisi olsun.

tum hastalarada sifa versin insallah {amin}

canim insallah iyi haberler alirsin insallah dusundugun gibi kotu degildir.rabbim arkadsinizin yardimcisi olsun.

tum hastalarada sifa versin insallah {amin}

amin cnm. duygularım bir tuhaf. ben bir tuhaf. arasa artık asistan.

İnşAllah temiz çıkar tahlil sonuçları dualarım sizinle.Öğle arasındadır doktor canım telaş yapma iyi düşünmeye çalış.

İnşAllah temiz çıkar tahlil sonuçları dualarım sizinle.Öğle arasındadır doktor canım telaş yapma iyi düşünmeye çalış.

amin inş. sonuçlar iyidir.

arkadaşlar burada paylaşıp güzel dualarınız benim içimi aydınlatıyor. sağolun. yanlız hissettirmediniz.

İnşallah bizimle güzel bir haber paylaşacaksınız. Dualrımız tüm şifa bekleyenler. allah dert verip derman arattırmasın

asistan daha gösterememiş doktora. Allahım sabır ver.... beklemek çok zor

Back