Kız İsteme Yardım edin ablalar :(

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
248
32
Merhaba ablalar beni cumartesi günü istemeye gelicekler. Ama aklımda bir sürü soru var sıralıyorum hepsini ne olur yardım edin.

1-İsteme günü söz yüzüğü takılırmı alyans dışında. ( Nişan 15 tatilde olcak ),

2-Kız istemede evde 20 kişi olcak sizce ikramlık birşeyler yapmalımıyım.

3-Saçım düz fön mü dalgalı fön mü olmalı ( elbisem uzun sade )

4-Çikolatayı önce mi sonra mı ikram etmeliyim.

LÜTFEN YOL GÖSTERİN 3 GÜN KALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Tebrik ediyorum öncelikle :)
Söz yüzüğü takılır,mutlaka yapmalısın ikramlık,dalgalı fön,çikolatada sonra ikram edilir. :)

söz yüzüğü nasıl olu peki gümüş filan mı :26:

söz yüzügü işte evlenme teklif etmedi mi tek taş takılır yani bizdee öle olmuştu nişan da hemen oldu alyans takıldı
söz kesildikten sonra çikolata tutulur çikolata gümüş tepside olacak,saçlarınada dalgalı fön çektir fotograflarda güsel çıkıyor.

ikramlık bişilerde mutlaka olur önden kahveler verilir arkadanda çay yanında kuru pastada olur hamur işi de olur bir kaç çeşit ama boş boş olmaz

Tek taşım var. Yani gerek yok mu söz yüzüğüne?

tek taşım var. Yani gerek yok mu söz yüzüğüne?

tek taşını sözlün takacak yani alyansta takanlar var o gün adete göre değişiyor ama.eşim bana evlenme tek etmişti tek taş pır.almıştı sonra sözde onu taktılar.bilezik falanda takmışlardı boş olmaz diye

merhaba canım öncelikle Allah güzel bir şekilde atlatmayı nasip etsin

isteme günü hem kıza hem erkeğe ince söz yüzüğü takanlar var ama nişandan sonra pek kullanılmadığı için genellikle sadece tektaş takılıyor bizde öyle yapmıştık..tek taşım var demişsin eğer isterseniz o gün onu bidaha takabilirsiniz..kahveler dağıtılıp kız verildikten sonra çay ve ikram faslına geçiliyor biz 4 çeşit yapmıştık..benim tavsiyem saçını nasıl istiyorsan abartıya kaçmadan öyle yap, kendine hangini daha çok yakıştırırsan öyle olsun..çikolatayı ister kahveler dağıldıktan sonra istersen kalkmalarına yakında dağıtabilirsin herşey istediğin gibi olur inşallah
yardımcı olucaksa eğer burdan da bakabilirsin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/667599-15112013-kiz-isteme-sozumuz.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…