• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım ediiinn

flzertgrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
125
2
0
Şanlıurfa
arkadaslar su an tercih yapıorum.ben sözelciyim ts1 den ve ts 2 den tercih yapacagım ama hata yapmak istemiorm puanlar büyükten küçüge dogru yapılacakmıs ama ts1 ve ts2 karısık mı olcaka onu anlamadm dersaneye de gitmedm bana yardm edin.ve bir baska sorumda listenin sonuna da 2yıllık yazmayı düşünüyorum.ama klavuzda puanlar yazılmamıs biz hangisinin büyük puan oldugunu nasıl anlayacagız bir tane hatalı tercih yaparsan altındaki tercihler yok sayılıyorbilmiyomus..bana lütfen YARDIM EDİNN bilmiyorumkismile

Dershaneye gidip gitmemen önemli değil herhangi bir dershanenin rehberlik servisi hizmet verir bu dönemde.
Yardımcı olamayacağım malesef çünkü çok karışık bu yıl

canım bizde senin gibiyiz bu seneki sisteme dair çok fazla bişey bilmiyoruz ... biz ne desek sana sağlıklı bilgiler veremeyiz hoş ösym başkanı bile tam olarak bilmiyoken allah sonumuzu hayretsin ..daha tercihlere zaman var acele etme bence önce gidip bikaç dershanenin rehber hocalarıyla görüş onların fikirlerini al kafana takılan soruları sor onlar seni bilgilendirir o dershanenin öğrencisi olup olmaman önemli değil isteyen herkese yardımcı olurlar...tercihlerini yaparkende çok dikkatli ol aldığın çıktıyıda mutlaka iyice gözden geçir daha önce tercih kurbanı biri olarak söylemek istedim...

Son düzenleme:
bende o kurbanlardan biriyim.sıralamada hata yaptm ve 1 yanlıs tercihle alttaki 25 tercihi iptal sayıldı.oyüzden cok korkuorm.ygs den tercih yapmak istiorumda puanlar yazmıo valla cıkmaza girdim mafoldumben

bende o kurbanlardan biriyim.sıralamada hata yaptm ve 1 yanlıs tercihle alttaki 25 tercihi iptal sayıldı.oyüzden cok korkuorm.ygs den tercih yapmak istiorumda puanlar yazmıo valla cıkmaza girdim mafoldumben

ozaman şuan çok daha dikkatli olman lazım ki seni anlayabiliyorum şuan bende daha önceden böyle bir şanssızlık yaşadığım için yine aynı korkuyu yaşıyorum ... dediğim gibi çıkmaza gireme gidip dershanelerle görüş ben şuan öyle yapıyorum kendi dershanem dışında bana yakın olan dershanelerin hocalarıyla görüşüyorum herkesten bir fikir alıyorum senin için daha iyi olur... bence bugün gidip konuş bikaç yerle kafandaki soru işaretlerini gider .

Back