arkadaslar su an tercih yapıorum.ben sözelciyim ts1 den ve ts 2 den tercih yapacagım ama hata yapmak istemiorm puanlar büyükten küçüge dogru yapılacakmıs ama ts1 ve ts2 karısık mı olcaka onu anlamadm dersaneye de gitmedm bana yardm edin.ve bir baska sorumda listenin sonuna da 2yıllık yazmayı düşünüyorum.ama klavuzda puanlar yazılmamıs biz hangisinin büyük puan oldugunu nasıl anlayacagız bir tane hatalı tercih yaparsan altındaki tercihler yok sayılıyormus..bana lütfen YARDIM EDİNN bilmiyorumkismile
arkadaslar su an tercih yapıorum.ben sözelciyim ts1 den ve ts 2 den tercih yapacagım ama hata yapmak istemiorm puanlar büyükten küçüge dogru yapılacakmıs ama ts1 ve ts2 karısık mı olcaka onu anlamadm dersaneye de gitmedm bana yardm edin.ve bir baska sorumda listenin sonuna da 2yıllık yazmayı düşünüyorum.ama klavuzda puanlar yazılmamıs biz hangisinin büyük puan oldugunu nasıl anlayacagız bir tane hatalı tercih yaparsan altındaki tercihler yok sayılıyormus..bana lütfen YARDIM EDİNN
canım öncelikle tercihler puana göre değil sıralamaya göre yapılıyor
tercih gibi önemli bir konuda salt buradaki yönlendirmelere göre hareket etmemeni öneririm
en sağlıklısı bir dersaneden yardım alman
Evet kesinlikle bir dershaneden yardım almalısın ya da Plato Meslek Yüksekokulundan danışmanlık hizmeti alabilirsin, internette aratırsın bulursun, servisleri ücretsiz sanıyorum