• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardım ediiiinnn

ikinci koyduğunuz resimdeki renk fazla belli olmuyor başka bir resmini koyabilir misiniz onun? daha iyi yardımcı olabiliriz sanırım =)

tamam değiştirdim, ilginiz için tşkr ederim

Son düzenleme:
bunda biraz daha belli oluyor ^^
geçen sene bu renk yaptırmıştım kuafördeki katalogtan baktıımızda cappucino köpüğü yazıyordu bu renk için.(gittiğin kuaföre sorabilirsin katalogtan gösterir)ilk boyattığımda bu renk olmuştu 5-6 yıkamadan sonra bir ton filan açıldı resmimi bulursam birazdan eklicem =)

100 mesajım olmadan resim ekleyemiyormuşum senağlama
ama dediğim gibi kapuçino köpüğü derseniz size katalogtan gösterecektir =)

olsun ekleyemezsenizde canınız saolsun ,peki boyatırken saçınız ne renkti bende kızıllr var kapanırmıki capuçino ilesositososito

kızıllar küllü renkler kullanmadıgın sürece kapanmaz ama bana 2.resimdeki renk orta kumral gibi geldi..

olsun ekleyemezsenizde canınız saolsun ,peki boyatırken saçınız ne renkti bende kızıllr var kapanırmıki capuçino ilesositososito

benim bal köpüğü rengiydi hiç beğenmemiştim -___- o rengi yaptırdım o yüzden. bakırlık kalmasın hiç dedim içine ekstradan bişeyler kattı gerçi bir iki telde kalmıştı ama olsun yinede memnundum sırnaşık şey siz yine sorun ama kuaföre hatta resmi çıktıdan alıp götürün dicem o da bir bakar ve rengi söyler ^___________^

Back